Skip to content

Shoppestop

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Hei og god onsdag dere! Jeg har bestemt meg, nå går jeg for shoppestop!
IMG_1686
Shoppestop er blitt mer og mer populært. Det setter et veldig bra fokus på det overforbrukersamfunnet som vi lever i. Å ha en periode hvor en stopper å kjøpe nye klær vil spare miljøet, spare lommeboken og fremme gjenbruk. Jeg har lenge vurdert det men ikke tatt steget videre før nå. Nå er jeg klar. Jeg har derfor satt meg som mål å ha shoppestop i hele oktober og november. Det jeg legger i shoppestop er følgende: Jeg får ikke lov til å kjøpe nye plagg eller interiør til hjemmet i disse to måneder! Er det noen av mine fine lesere som vil henge på? Håper det!

Jeg tror vi alle har godt av dette! Ting som klær og interiør er nødvendigvis ikke noe som vi hverken trenger eller blir lykkeligere av. Jeg har tro på at ved en slik shoppestop som dette vil en sette mer pris på det en faktisk kjøper når shoppestoppen opphever. I tillegg går vi mot jul nå, det er faktisk bare 87 dager igjen. Tenk dere da så fint det er å kunne si før jul at en faktisk ønsker seg noe kontra kontra du allerede har kjøpt den/det selv? Jeg har tro på at dette.

Denne shoppestoppen utfordrer meg derfor til å bruke flere av de plaggene som allerede ligger i skapet. Jeg er også for at det går an å låne klær av hverandre dersom det er aktuelt. I løpet av de 2 neste måneder kommer det til å være noen unntak:

 • Klær og tilbehør som ungene trenger er lov.
 • Å ta i mot klær som andre vil gi bort er lov.
 • Å handle interiør/klær til andre som i bursdagsgave er lov.
 • Å kikke i butikker er lov men bør helt klart unngås for fristelsen sin del!

Jeg gleder meg faktisk. Det kommer til å bli utfordrende fordi jeg vil tro at jeg har et større forbruk enn hva jeg tenker over. Hvor ofte klikker vi ikke hjem ting på nett eller drar kortet i butikken? Vi har mer penger i dagens samfunn men bør av og til reflektere over bruken. Jeg skal derfor bruke disse 2 neste månedene til å være fornuftig, miljøvennlig og bevisst mitt forbruk. Håper virkelig noen av dere hiver dere på slik at vi kan motivere hverandre. Hurra for shoppestop!

Ellers vil jeg minne om dagens store begivenhet: Loppemarked! Vi har MYE fint og har stått på i dagevis for å gjøre dette loppemarkedet så bra som overhodet mulig. VI er opptatt av at de som kommer innom skal få en kjekk og bra opplevelse. Håper vi ses ♥

Ha en nydelig onsdag!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  Jeg er med Beate!!?

  29. september 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.