Skip to content

Sommer!

Posted in Hverdagsliv

Det er allerede rukket å bli kveld på denne dagen også, det blir derfor nok en sen oppdatering fra meg. Håper det er flere som har tilbringt flere timer ute i det fine sommerværet som ser ut til å bare bli enda bedre i morgen!
img_3828
I dag etter arbeid ble langbuksen raskt byttet ut med kortbukse og vi ble ute i hagen. Med langt over 20 grader ble middagen servert ute i nydelig sommervær! Ungene ønsket å bade i vannsprederen og da ble det slik, vertfall en liten stund før det var fotballtrening som stod på planen. Her kommer et bildedryss:
img_3800
img_3799
img_3798
img_3797
Er så fornøyd med hagemøblene våres fra IKEA. Ikke bare er dem fine men også gode å sitte i til en veldig hyggelig pris. Tommel opp for IKEA!
img_3834
img_3832
img_3811
img_3826
img_3830
img_3841
Håper dere har hatt en fin sommerdag! Det burde være lov å ta en feriedag på kort varsel i morgen, de melder SOL og 27 g. Heldigvis har jeg kveldsvakt og får nyte finværet hele formiddagen før jobb. Ønsker dere en fin tirsdagskveld videre, her venter en dysj før jeg må få i meg kveldsmat. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.