Skip to content

Uke 35

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg! Det er mandag og ny uke igjen, tiden går alt annet enn stille hvertfall. Oppsummerer uken min som gikk under her.
IMG_3707

Ukens opptur:
Er det lov og si været? For et fint sommervær vi har hatt i helgen! I tillegg er det en fin opptur at kroppen min raskt ble helt seg selv etter halvmaratonet.

Ukens nedtur:
Siden jeg ikke kommer på noen nedturer kan det umulig ha vært noen i forrige uke!

Ukens kjøp:
Onsdag kveld etter arbeid var jeg innom i et Milk Copenhagen party og kjøpte en jumpsuite til meg selv. I tillegg kjøpte jeg en nydelig hvit skjorte i Stavanger på lørdag.

Ukens kupp:
Den hvite skjorten jeg kom over på Høyer kostet egentlig 1800kr, noe som er helt uaktuelt å bruke på et plagg. Føltes som et kupp da den derimot var på 70% og 1 igjen i min str. Gøy 🙂

Ukens lunsj:
I forrige uke hadde jeg en veldig fin lunsj med Anne Dagny på Kjøkkenet på Bryne. I tillegg var det en veldig fin lunsj på lørdag med Kathrine. Jeg er heldig som har så fine mennesker i livet mitt ♥

Ukens treningsøkter:
Forrige mandag hadde jeg helt fri! Tirsdag hadde jeg slynge. Onsdag hadde jeg en rolig joggetur. Torsdag var dagen da prosjektet Løpforthea startet og jeg har fra torsdag til søndag løpt hver dag, tilsammen 54 kilomerter.

Ukens godhet:
Fine, gode og omtenksomme Lise ♥ Da jeg kom ned på trening på tirsdag hadde hun kjøpt blomster til meg i anledning min debut i halvmaraton. Så fint gjort, jeg ble utrolig glad og nesten litt rørt! TAKK igjen Lise!

Ukens kollega:
Vi har fått ny lærling på avdelingen på jobb og jeg MÅ bare få lov å skryte av henne! Hun heter Helene og en skulle nesten tro at hun hadde vært ansatt hos oss en god stund. Hun ser hva som må gjøres, er utrolig behagelig i møte med de som bor på sykehjemmet, faglig dyktig, spontan, fleksibel og pliktoppfyllende. Heier på deg Helene!

Ukens besøk:
Mandag ettermiddag var vi borte hos Malin og guttene, et veldig kjekt besøk hos fine folk.

Ukens jentekveld:
Fredag etter jobb var det tid for Jente Nabo Bli Kjendt Fest her i gata. Flott intiativ og høy partyfaktor da jeg ankom for å si det slik. Jeg holdt meg edru men storkoste meg likevel og ble værende lenger enn jeg hadde tenkt.

Ukens stolteste øyeblikk:
Jeg er da godt i gang med et helt nytt tema i hus: nemlig lekser! Lykke har tatt lett på leksene inntil hun fikk leselekser. Dette har vi jobbet litt med siden det er vanskelig og må øves på for å knekke den koden hvor en drar bokstavlydene sammen slik at en hører ordet. På torsdag i forrige uke knakk Lykke koden på å dra sammen 3 bokstavlyder til 1 ord og vi begge ble såå glade! Stolt mamma øyeblikk som jeg alltid kommer til å huske. Plutselig ble leseleksene et hakk kjekkere ♥

Ukens hyggelige jobb oppmerksomhet:
På jobb har vi et «hemmelig venn» prosjekt på gang takket være gode Elisebeth. Da jeg kom til arbeidshelg på fredag ble jeg møtt med en veldig hyggelig og søt lapp i skapet mitt. Skal så lite til for å bli glad.

Ukens boligprat: 
Min bror er på jakt etter sin første leilighet og vi fant en kjekk her på Nærbø som var verdt å dra på visning for. Jeg var med han på visning og så for meg hvordan jeg enkelt kunne hjelpe han med å freshe opp den leiligheten fra kjedelig til fresh og innbydende. Gøy å være på visning selv om megleren var tidvis litt for mye «selger» etter min mening. Desverre ble det ikke den leiligheten men da må det snart dukke opp en annen kjekk mulighet for min kjære bror. Jeg er hvertfall klar til å bistå med hjelp til det meste!

Ukens antrekk:
IMG_3651

IMG_3662

IMG_3686

IMG_3707

IMG_3713

Ønsker dere alle en super mandag videre. Nå skal joggeskoene på og jeg skal ut å sanke kilometere sammen med min gode Catrine.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Lise
  Lise

  Fordi du fortjener det? «Største gleden en kan ha er å gjøre andre glad» ❤️

  6. september 2016
  |Reply
  • Gode deg 🙂 Klem

   7. september 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.