Skip to content

Uke 36

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag! Det er på tide med nok en ukesoppdatering fra meg.
IMG_3662

Ukens opptur:
Sist uke tror jeg det må bli lørdagens konsert. Det var et særdeles gøy vorspiel hos Catrine og Harald med mye fine folk. Hallen var stappet av festglade mennesker som satt pris på konserten som Stage Dolls og Return leverte. Veldig bra jobba Nærbø IL 🙂

Ukens nedtur:
Ingen av betydning.

Ukens happening:
Konserten!

Ukens utførte «to do»:
Sist uke var jeg så fornøyd med egen innsats! På fredagen vasket jeg bilen vår innvendig og utvendig. Og på søndag fikk jeg over meg at garasjen skulle ryddes og dere kan tro vi har en ryddig og ren garasje nå! Kan varmt anbefale å lage «to do» lister, det er så mye mer motiverende å få unnagjort kjedelige ting som en vet en må utføre men utsetter hele tiden.

Ukens treninger:
Siden målet er å løpe hver dag gjennomførte jeg 7 løpeøkter. I tillegg hadde jeg 3 styrkeøkter.

Ukens antall kilometer for Thea:
80 km fikk jeg løpt sist uke. Har nå unnagjort 140 km så langt i september og er fornøyd med det! Hiv deg på #løpforthea du også!

Ukens lunsj:
Sist uke var det ingen lunsj.

Ukens kjøp:
Ingen. Eller jo, jeg kjøpte meg en ny dagkrem.

Ukens velvære:
Vippepåfyll og fiksing av bryn hos flinke Oddveig ♥

Ukens takknemelighet:
Mine barn er svært knyttet til min mor og jeg setter veldig pris på det båndet dem har. På lørdag når de skulle sove hos mor kunne de knapt vente til klokken ble 16.00.

Ukens cravings:
Jeg har fått dilla på smoothie fra Frozen Yougurt, den som heter Protein Warrior! Sykt god!

Ukens kompliment:
Barn og fulle mennesker er vell de som snakker rett fra leveren. Da jeg var ute på lørdag kom en hyggelig dame bort til meg og kunne ikke skryte nok om hvor flink jeg var som instruktør, det ble jeg veldig glad for!

Ukens hils: 
På vors på lørdag hilste jeg på Lena. Jeg følger henne på instagram men har ikke møtt henne før. Vi hadde en veldig hyggelig samtale og jeg satt igjen med et veldig godt inntrykk av henne. Liker så godt glade og positive mennesker jeg!

Ukens antrekk:
Her må jeg desverre skuffe dere! Sist uke gikk fra meg og jeg har ingen bilder. Enten glemte jeg camera mitt igjen hjemme eller så var det ingen som kunne ta bilde av meg. Skal gjøre det godt igjen denne uken og forsøke å ta noen flere bilder.

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.