Skip to content

Uke 37

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg og hei til en splitters ny uke. Det beste med en ny uke må uten tvil være at du selv er med på å gjøre den til en bra uke. Starter med ukesoppdatering som vanlig ♥
img_3865

Ukens opptur:
Ukens opptur sist uke tror jeg må være været! Å ha en så fin september gjør noe med hele meg og alle rundt meg. Ungene er superglade, vi har vært mer på stranden sist uke enn hele sommeren og hverdagen blir ekstra fin med et slikt vær! Nyter i lange trekk.

Ukens nedtur:
Må være fredags ettermiddag. Vi ble stående nesten 2 timer i ferjekø pga trafikk og at de hadde innstilt 1 båt. Det føltes meningsløst å sitte der i bilen uten at den rikket seg. Å komme til hotellet klokken 23.00 var heller ikke så kjekt fremfor å ha kommet frem klokken 20.00.

Ukens kjøp:
Sist uke kjøpte jeg med meg 2 ansiktsprodukter, ellers ingen kjøp.

Ukens lunsj:
Fredagslunsjen på jobb! Vi laget Club Sandwich, deler fremgangsmåten med dere i løpet av uken.

Ukens velvære:
Mandagens hudpleie. Er du usikker på hva du ønsker deg til bursdag eller jul: Ønsk deg velvære pakke!

Ukens treninger:
Sist uke fikk jeg til 6 løpeøkter, 1 topptur og 2 styrkeøkter.

Ukens løpte kilometer:
77 km. Jeg er i rute for å nå September målet mitt.

Ukens beste følelse:
Forutenom å stå oppe på selveste Trolltunga og bare være til må jeg også nevne fredagens morgenøkt. For å få løpt på fredag valgte jeg å stå opp 05.15 å løpe 6km før jobb. Jeg var trett men gav meg selv ingen valg og fikk på løpeskoene. Under hele økten og ikke minst etter økten føltes alt så enkelt. Jeg hadde mye energi, overskudd og kjendte på både kropp og sjel at det gjorde godt. Jeg har derfor bestemt meg for at etter #løpforthea prosjektet er over skal jeg legge inn noen morgen økter før jobb uteover høsten. Rett å slett fordi det ikke finnes en bedre start på dagen.

Ukens barnegullkorn:
Vi kom hjem lørdagskveld klokken 18.30 og hentet ungene. De var veldig giret begge to på å fortelle alt de hadde gjort og hvor kjekt de hadde hatt det mens vi var borte. Lykke snakket en del i bilen da det plutselig kom fra minstemann: «HØR nå litt, eg ska snakka litt nå». Så fortsatte han å fortelle hva han hadde gjort og hvem han hadde vært sammen med.

Ukens kollega:
Her må jeg få trekke frem Elisabeth Svanes! Vi er så heldig på vår avdelig å ha en fantastisk dyktig aktivitør. Hun gir mer enn 100% av seg selv når hun er på jobb og det er en fryd å se henne i aksjon. Uansett hva hun finner på for dagen er det en glede å se på. Dette er ei dame som en trygt kan si kler jobben sin særdeles godt. Veldig takknemlig for å ha deg på laget Elisabeth ♥

Ukens tanke:
Hvor viktig det er å ha en god kommunikasjon. Om det er hjemme, med venner, familie eller på jobb, kommunikasjon er SÅ viktig!

Ukens høydepunkt:
Enkelt: Toppturen opp til Trolltunga! For en opplevelse og for en tur! Jeg er så glad for at vi har gjort det og kan anbefale det på det sterkeste til alle.

Ukens to do:
I forrige uke ble det ingen avkryssninger på meg men 2 på mannen, bra jobba Franki!

Ukens jentekveld: 
Torsdag fikk jeg og Cathrine endelig til en kveld sammen. Veldig hyggelig å bare drøse over god kveldsmat. Ja takk til flere slike jentekvelder.

Ukens antrekk:
Jeg lovte dere å komme sterkere tilbake etter forrige mandag. Her er noen av antrekkene jeg hadde på meg sist uke:
img_3854
img_3866
img_3964
img_3883

Ønsker dere alle en riktig fin mandagskveld videre. Håper uken deres har startet på beste vis. Vi blogges mer i morgen, håper du titter innom da også ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. elisabeth svanes
  elisabeth svanes

  kjære gjilde Beate åååå tusen takk for så fine ord❤️

  20. september 2016
  |Reply
  • Ta de til deg 🙂 Klem

   21. september 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.