Skip to content

Uke 38

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag og hei til en splitters ny uke som vi kan fylle med mye glede. Jeg oppsummerer som vanlig med uken som gikk.
img_4011

Ukens opptur:
At uken som gikk såpass knirkefritt uten bil. Med god planlegging og lån av svigers sin bil gikk det overraskende bra! Vi har vært uten bil siden tirsdag i forrige uken og har desverre enda ikke fått den igjen.

Ukens nedtur:
Bilen ble levert inn for å reparere skaden etter jeg ble påkjørt for noen uker siden. Det var også på tide med service slik at vi bestilte det i samme slengen. Det var en pære som måtte skiftes, husker ikke hva det var men noe med signallys/signalvarsel. HOLD DERE fast: Den pæra koster 4000kr! Det kalles en stor nedtur!

Ukens rørt til tårer:
Anbefaler alle jeg kjenner å se programmet : «Helene sjekker inn» episode Sykehjem som går på NRK1. Du finner episoden på nett. Jeg så den i helgen og ble så rørt! Synes virkelig de hadde klart oppgaven med å fremstille det virkelige med både positive og desverre negative sider ved å bo på et sykehjem. Anbefales! I tillegg kan en følge Helene som sjekker inn på Hospits og Fengsel, det er de 3 episodene som har kommet ut. Dette går på TV tirsdagskvelder om jeg ikke tar helt feil.

Ukens kjøp:
Forrige uke klikket jeg hjem en Reebook tights på nett. Den kom i dag allerde og jeg gleder meg til å ta den i bruk. Ellers var det ingen kjøp til meg selv forrige uke. Kanskje like så greit når vi kommer til å få en lite kjekk regning fra bilverkstedet.

Ukens treninger:
Jeg løp 7 økter og trente 2 styrkeøkter.

Ukens lunsj:
Etter langturen på torsdag hadde Rita desverre ikke tid til å bli til lunsj. Jeg lagte mine CC rundstykker og koste meg med nydelig lunsj alene pakket inn i pledd på sofaen. Høstfølelse!

Ukens antall km for #løpforthea:
64 km i forrige uke.

Ukens kollega:
Her må jeg nevne Elisebeth Lode! For en stå på dame. I løpet av helgen har hun tilbragt maaange timer på jobb for å rigge klart til årets loppemarked. Det står MYE arbeid bak slike arrengement som dette og Elisebeth er ikke redd for å brette opp armene og stiller opp. Du er gull verdt og gjør en fantastisk innsats på jobb hver eneste dag!

Ukens utfordring:
Det byr på utfordringer ved å ikke ha bil. Likevel som jeg nevnte tidligere i dette innlegget har det gått over all forventning.

Ukens dårlige avgjørelse:
På fredag jogget jeg bort til jobb. På kvelder jobber jeg til 22.10. Jeg skulle starte jobb igjen lørdag klokken 06.50. I stedet for å jogge hjem for så å jogge bort igjen tidlig lørdag valgte jeg å sove over på et ekstra rom som vi har på sykehjemmet. Jeg ble liggende å høre etter på all den støy som kom fra ventilasjonen at jeg fikk ingen bra natt. Midt på natten angret jeg for det jeg mener var en dårlig avgjørelse. På morgenrapporten sa nattevakten at jeg kunne jo bare lånt hennes bil hjem siden jeg kom tilbake før hun gikk av vakt. Ja hadde vi bare klart å tenkt så klart på fredagskvelden Marianne…

Ukens gjensyn:
I helgen var min bror Espen hjemme. Vi fikk til å treffest søndag formiddag og det var veldig kjekt å se han igjen! Heldigvis kommer han hjem om ikke så lenge for høstferie! I tillegg var det veldig kjekt å se gjengen på Varhaug igjen i selskap på søndag ♥

Ukens kupp:
Mandagskveld var jeg på Lura for å hente det nydelige skatollet jeg viste dere her om dagen. Det er hva jeg kaller et bra kupp! Ønsker du å sikre deg et kupp kan jeg sterkt anbefale LOPPEMARKED på Klokkarhagen Sykehjem NÅ på onsdag mellom 14-17. Mer bilder og info kommer i morgen på bloggen!

Ukens to do:
Listen for september har forsatt noen punkter igjen.. Jeg fikk ikke gjort noen av dem sist uke desverre. Klassisk det, starter godt og utsetter de kjippe gjøremålene. Jeg har igjen å vaske vinduer og inni alle kjøkkenskap på den listen. Gi meg noe motivasjon for å starte 🙂

Ukens bursdagsbarn:
Lille Casper som jeg er filletante til ble 2 år og feiret dette på mandag i forrige uke. Vesle Lisa som jeg er faster til blir 5 år i dag men ble feiret i går.

Ukens blogg gøy: 
Jeg har hatt mindre prioritet på bloggen i september, noe på grunn av at jeg løper mer enn vanlig. Dette håper jeg på forståelse for siden det bare er for en periode. September er straks over og jeg er klar for å sprite opp bloggen med flere kjekke innlegg. Jeg har et nytt hjem som jeg er så heldig å skal få lov til å komme å besøke. Gled dere, det kommer i løpet av neste måned tenker jeg.

Ukens morsomme:
På torsdag var jeg og Rita ute på langtur. Vi jogget om Varhaug og traff en jentegjeng ute på tur. Noen med vogn, noen uten og ei med hunden sin. Hunden ble så ivrig da han såg oss at han løp etter uten at vi merket det. Det var ikke før Rita ble slikket i rumpen at vi forstod at han ville joine oss. Det var flere som fikk seg en god latter da. Hundeeiger beklaget det hele ♥

Ukens antrekk:
img_3977
En som ikke ville la mora bli tatt bilde av. Da ble det med Felix ♥
img_3982
img_4008

Håper uken deres har startet fint. Vi blogges mer i morgen. God mandagskveld ♥

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Rita
  Rita

  Aldri hatt hjerta så langt oppi halsen…men løye var det, etter noen timer når sjokket var lagt seg?

  26. september 2016
  |Reply
 2. Maria
  Maria

  Så gøy med loppemarked! Skal virkelig se om jeg klarer å komme innom ? alltid noen skatter å finne ? likte veldig godt den grønne kjolen din, hvor er den kjøpt??

  26. september 2016
  |Reply
  • Veldig kjekt om du får til å komme innom loppemarkedet ja 🙂 Den kjøpte jeg i Oslo, merket er Envii 🙂 Klem

   27. september 2016
   |Reply
 3. Tove
  Tove

  Ukens dårlige avgjørelse ? Herlig blogg 🙂

  27. september 2016
  |Reply
  • Ja snakk om dårlig valg, gjør ikke det frivillig igjen 🙂 Haha! Takk for det Tove, kjekt du legger igjen kommentar. Klem 🙂

   27. september 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.