Skip to content

Vellykket loppefest!

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

God fredagsmorgen dere! Jeg rakk aldri innom bloggen min i går og deler derfor bilder fra det utrolig kjekke loppemarkedet vi hadde i dag.
img_4058

Se på denne fargerike gjengen dere? Vi har hatt i flere år som tradisjon å kle oss ut i gamle klær for å gjøre enda litt mer utav det hele. Se alle disse nydelige klærne! Vi storkoser oss når vi kler oss ut samtidig så er det lett for alle de som kommer på loppemarked å vite hvem de skal spørre om hjelp. Hørte flere si: «Jeg må bare finne ei med slike klær». Vi fikk mye skryt av bekledningen og det er veldig stas at det egentlig ikke skal mer til enn dette, i tillegg er det jo så gøy!
img_4068
Jeg gikk for denne nydelige kjolen og synes den ble riktig så fin sammen med hodepynten jeg fikk.
img_4063
Her er jeg sammen med Anne Dagny som er avdeling sykepleier hos oss.
img_4058
img_4061
Årets loppemarked var nok en vellykket FEST! Allerede klokken 13.25 startet køen som skulle vise seg å bli veldig lang. Da klokken var 14.00 var lokalet vårt så fullt med ivrige mennesker at det er nesten ikke til å tro. Det er virkelig kjekt å stå på å lage slik i stand når SÅ mange fine folk kommer! Takk til alle som kom, håper alle fikk en fin opplevelse og fant noen skatter til å ta med hjem.

Ellers må jeg bare få sagt hvor glad jeg er for at jeg hører til en slik gjeng! En ekstra stor takk til vår sykehjemsleder Tove Dubland som er en drivkraft uten like! Klokkarhagen hadde uten tvil ikke vært det samme uten henne i spissen. Jeg er stolt og takknemlig over å få arbeide på en slik flott plass. Til deg som desverre ikke fikk med deg årets loppemarked: det kommer nytt i september 2017!

Med dette vil jeg ønske dere alle en riktig fin fredag!

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Elisebeth
  Elisebeth

  Kjempe koselig gjeng og en kjempe loppefest 🙂

  30. september 2016
  |Reply
 2. Lisbeth
  Lisbeth

  Håper dere fikk inn mye til å kose dere med!!

  30. september 2016
  |Reply
  • Det gjorde vi og det gleder meg enormt 🙂

   1. oktober 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.