Skip to content

3 retters middag

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

God onsdag til deg som titter innom bloggen min! Lørdag i forrige uke var vi så heldige å bli invitert til 3 retters middag, deler noen bilder fra den kvelden.
img_4112
Vi ble invitert bort til Hellvik hvor min søster Lene bor sammen med Rune. Snille Bergitte stilte opp som barnevakt for oss til ungenes store begeistring! På vegen bort ble vi vitne til en nydelig solnedgang som jeg bare måtte stoppe for å ta bilder av.
img_4103
img_4104
Jeg gikk for helsort antrekk og kombinerte det hele med min nye rosa kåpe.
img_4113
img_4105
img_4111
img_4106
img_4112
Vi ble servert nydelig 3 retters mat som startet med steinbakt porsjonspizza. Deretter disket de opp med indrefilet, ovnsbakte rotgrønsaker, hjemmelaget madelpotetstappe og en soppsaus. Til dessert fikk vi hvit sjokolademosse med bringerbærsaus. Nydelig mat og særdeles hyggelig selskap! Lene hadde sørget for at vi som gjester skulle ha alt vi trengte og hadde kjøpt inn flere ulike øl sorter til Franki. Jeg kjørte på lørdag og stod over alkoholen, Lene hadde da kjøpt inn alkoholfrie bobler til meg. Tusen takk for nydelig vertsskap, dette håper vi kan bli en fast tradisjon ♥


Min onsdag har startet på beste vis. Etter Lykke gikk til skolen sammen med vennene sine hadde jeg og minstegutt i huset vår favoritt frokost: yogurt å gryn. Han foretrekker havregryn mens jeg digger granola. Etter litt legofilm på tv var lille klar for barnehagen. Jeg tok turen innom farmor av mannen for å hilse på henne litt før jeg hadde time på Bryne hos flinkeste Oddveig. Nye vippeextention og vokset bryn har jeg fått, digg! Lykke og jeg har fått unnagjort lekser og nå skal jeg gjøre litt husarbeid før kveldsvakt. Ønsker alle en riktig fin onsdag så ses vi igjen i morgen!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.