Skip to content

Å glede andre!

Posted in Hverdagsliv

Det har rukket å bli torsdag allerede i denne uken, tiden flyr. Jeg tenker at det passer veldig godt med et «gled andre» innlegg her på bloggen. Det går mot helg og det er mulig du kjenner en person som fortjener en ekstra oppmerksomhet bare fordi du vil glede.
DSC_8361DPI
Jeg har så lenge jeg kan huske fått mye glede av å glede andre. Så langt som tilbake til 6 års alderen husker jeg hvor kjekt det var å glede min kjære vennine Hege med en hel boks med kinderegg figurer. Å slik har jeg nok alltid vært – det å glede andre med små gleder har alltid gitt meg mye! Alt fra ting jeg lager, baker, finner på loppemarked eller en blomsterbukett! Det er ikke verdien det kommer ann på – det er definitivt tanken bak!
img_4180
Tidligere her i uken fikk jeg for meg å glede 3 ulike personer. Selve snickers kaken er laget av min kjære søster Lene, jeg bare fikk gleden av å glede! Vasen på bilde over kjøpte jeg med meg på årets loppemarked fordi den var råkul men mest fordi den umiddelbart fikk meg til å tenke på en nær venn av meg! Det trenger ikke være noe kostbart eller noe kjøpt i det hele tatt, det kan faktisk være så enkelt som dette over her. De 3 ulike personene som jeg gledet med disse godbitene over satte alle veldig stor pris på det. 2 av disse visste ikke om det å fikk det uventet i postkassen. Det kjekke er da at de 2 personene kjenner meg så godt at de forstod at det var meg – det er veldig koselig ♥
img_4183
Vær god mot de rundt deg og dersom du kjenner at du setter ekstra stor på en person – vis det! Vi jærbuer er så tilbakeholdne når det kommer til skryt og det å vise at vi setter pris på folk. Er du så heldig å ha fine mennesker rundt deg – ta vare på dem. Å glede andre vil føre til at du automatisk gleder deg selv også. Så ukens oppfordring fra meg må være at du som leser skal sette pris på en person du har i livet ditt. Det kan være alt fra en gul post it lapp med noen fine ord på, nybakte boller eller en rosebukett til helgen. Vær grunnen til at noen andre smiler litt ekstra inni blant – det gjør så uendelig godt å glede andre. Ønsker deg som leser en fortsatt fin torsdagskveld ♥

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Dette innlegget er så meg! Helt enig med deg, elsker å overaske med «det lille ekstra» i hverdagen! Spesielt når du ser hvor mye de rundt deg setter pris på det? i år så lager jeg faktisk julekalender til mor, svigermor og bonus svigermor, det er nesten det jeg gleder meg aller mest til nå denne julen???
  Er så herlig at du deler så mye av deg selv og dine meninger ?

  6. oktober 2016
  |Reply
  • Så grei du er da! Men ja enig med deg Maria, det er uten tvil en av de beste følelsene å glede andre! Takk for du legger igjen så hyggelige kommentarer Maria, det gleder meg 🙂 God lørdagskveld! Klem

   8. oktober 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.