Skip to content

Alternativ trening

Posted in Treningsglede

Hei søndagskveld! I dag tenkte jeg å tipse dere om trimparken i Kleppelunden.
img_4138
Trening trenger ikke foregå inne i et styrkerom for å kunne kalles trening. Jeg vil si at all form for fysisk aktivitet er en stor pluss og det er bedre å gjøre litt enn ingenting. Da vi var i Kleppelunden for 2 uker siden prøvte vi trimløypen som de har satt opp der. Det var veldig mange kjekke øvelser og du fikk en god forklaring på utførelsen. Noen øvelser var veldig krevende mens andre igjen var lette. Viser dere alle øvelsene under uten forklaring siden trimparken sin egen info tavle var utfyllende og lett å forstå.
img_4144
img_4127

img_4128

img_4129

img_4130

img_4131

img_4132

img_4133

img_4134
img_4135
img_4136
img_4138
img_4139
img_4141
img_4142
img_4143

Dette må være en perfekt kjæreste eller vennine trening spør du meg. Gå eller løpe valgfri lengde først for så å avslutte med disse øvelsene. Det vil være en fullverdig treningsøkt og ikke minst er det bra for både kropp og hodet med variasjon. Veldig smart å sette opp slike treningsapperater i flotte parker som dette!

Håper dere har hatt en fin helg og er klar for hverdagen igjen i morgen. Jeg har ladet batteriene godt på hytten og er klar for jobb i morgen, veldig klar faktisk. Nå skal jeg snøre løpeskoene å finne refleksvesten, vi blogges mer i morgen. Ha en fin søndagskveld dere 🙂

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.