Skip to content

Digg med høstferie!

Posted in Hverdagsliv

Jeg nyter ferie og kunne ikke tenkt meg å være en annen plass en på hytta akuratt nå.img_4430

Å komme opp på hytta er så avslappende og deilig! Her oppe er det ingenting jeg må rekke, ingen vekkeklokke på eller noen gjøremål som må bli gjort. Her oppe stresser jeg aldri og merker hvor godt jeg har av det. Å bare være, ta dagen som den kommer og gjøre de små viktige tingene i livet! Jeg og ungene har vært her oppe nå i 2 hele dager og jeg kjenner hvor avslappet og avstresset jeg er. Vi har hatt med oss ei vennine av Lykke som reiste hjem nå i kveld og jeg merker hvor deilig det er å følge barnas verden. De har ingen bekymringer, de er på ingen måte kravstore eller trenger så mye for å ha det gøy. Samtidig som vi ikke har gjort så mye spennende så er det akuratt derfor det har vært så kjekt. Vi har gått tur opp på fjellet, fisket i vannet med selvlaget fiskestang, hatt gjemmeleken, alle 4 har fått ansikstmaling, lekt frisør, perlet, spillt stigespill, laget hytte og bare vært sammen!

Jeg tror vi alle har godt av å roe ned og jeg er så takknemlig for at vi har muligheten til å koble av oppe på hytta. I morgen ettermiddag venter vi mannen opp og det gleder vi oss til ♥ Vi har ingen planer annet en å bare være sammen og ikke minst gjøre det som barna vil. Håper dere har det fint uavhengig om dere har høstferie eller ei. Her oppe nyter vi hvertfall i lange trekk. Ha en riktig fin torsdagskveld dere!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Mari
  Mari

  Ser så jilt å ikkje minst godt ud å ha ei hytta, heldigen:) komma litt vekk fra kverdagen i ny å ne, kan gjør godt for adle! Håbe du he hatt ei fine vega å fått ‘lada batterinå’. 🙂

  16. oktober 2016
  |Reply
  • Ja me er heldige! Batterinå er godt ladet og vi er alle klar for hverdagen igjen i morgen 😉 Klem

   16. oktober 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.