Skip to content

Endelig helg!

Posted in Hverdagsliv

Det er fredagskveld og det kunne ikke blitt bedre enn det! Denne uken har det vært i overkant for mye slik at helgefølelsen er definitivt på plass, det føles digg!
img_4489
Jeg har nevnt det mange ganger før: jeg elsker hverdagen! Jeg har aldri hatt behovet for å telle ner til helg eller sukket over mandager. Men jeg skal virkelig innrømme at denne uken har jeg sett frem til å roe litt ned med en frihelg. Mye av dette skyldes svært hektisk uke på jobb som er ganske stressende. Jeg har gått hele uken med følelsen av at jeg ikke kommer i mål og bare utsetter oppgaver til dagen etterpå, det er ingen god følelse. Jeg klarte ikke helt koble av i dag klokken 15.00 heller men har klart det nå og kan virkelig si at det føles godt at jeg har en frihelg forann meg. Jeg elsker jobben min virkelig, men kjenner i slike hektiske perioder trenger jeg fri en dag eller to for å hente meg litt inn igjen.

Vår helg har startet veldig fint og det er Halloween stemning her i hus. Lykke har vært i vennegruppe gjennom skolen hvor de lagte flere flotte halloween ting. Begge ungene har fått kjøpt seg hver sin maske da vi var å handlet og det store gresskaret er valgt ut. Lykke er heldig, hun skal få gå i Halloween party i morgen kveld også blir det å gå Halloween dør til dør på mandag når selve dagen er. Jeg har registrert i disse dager at det er flere reaksjoner på Halloween. Det jeg tenker om den saken er at det må være opp til hver enkelt hva en vil og ikke. På Nærbø og sikkert flere steder vet jeg at de som er i mot å få besøk av Halloween kledde barn skrur av utelyset, det syns jeg er en fin måte og gjøre det på. Personlig synes jeg det er kjekt å gjøre noe kjekt sammen med barna og så lenge jeg som mor er med barnet mitt ser jeg ingen problem med det. Lykke skal få gå i år, enda litt usikker hva jeg skal gjøre med Felix. Det er nok av hverdager så litt Halloween gøy synes jeg er på sin plass 🙂 Hva tenker dere om å gå Halloween, for eller i mot? Kom gjerne med dine synspunkter!

I morgen har vi flere planer. Først skal hele familien ned i Nye Loen hvor Lørdagstoddlerene arrengerer familiedag på ISBANEN, det blir gøy! Det er bare å komme! Etter lek og morro på isen skal jeg og bestevenninen min Cathrine gå opp til Steinkjerringa, det gleder jeg meg til. Felix er invitert i guttebursdag i morgen, noe han har sett frem til siden innbydelsen kom i postkassen. På kvelden i morgen får vi storfint besøk av Catrine og Harald som kommer opp på middag og godt lag. Mye å se frem til i morgen med andre ord 🙂

Håper dere har en fin kveld og fin helg foran dere. Vi blogges plutselig 🙂 Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.