Skip to content

Familietur til Kleppelunden

Posted in Beate Tipser, and Hverdagsliv

Vi som foreldre har et ønske om å ta barna mer med ut og jeg kunne ikke blitt mer glad over alle fine tips som kom i Jærbladet i forrige uke. Tusen takk til Kjell Arild som inspirerer og gir gode tips.
img_4176
Siden jeg jobber 3. hver helg og mannen i hus spiller kamper i helger har vi ingen mulighet til å ta med hele gjengen ut på tur hver helg. Likevel lufter vi oss så ofte vi har anledning og på søndag som var tok vi turen bort til Klepp for å gå tur i Kleppelunden. Kjell Arild er en kompis av meg som driver nettsiden som du finner her. Anbefaler dere virkelig å ta turen innom den siden for tips og nyttig informasjon om turer ute i det fri. Kjell Arild var avbildet i fredagens Jærblad i forrige uke med hele 3 sider. Det var her vi fikk ideen om å ta turen bort til Kleppelunden.

Kleppelunden er 3 km lang løype, perfekt dersom du har små barn. I tillegg må jeg skryte av stedet med tanke på alle de «lekestasjoner» de hadde undervegs i området. Ungene våres storkoste seg hvertfall og det falt i god smak å leke litt mellom turgåingen. Været var helt fantastisk, sekken var pakket med mye godt og humøret var på topp. Dette ble en veldig vellykket familietur som jeg varmt kan anbefale videre til mine lesere, kanskje ekstra til de som har små barn i hus.
img_4147
img_4122
img_4162
img_4175
img_4158
img_4169
img_4176

Har dere lesere noen kjekke turtips til oss? Legg gjerne igjen i kommentarfeltet, da blir jeg glad. Ønsker dere alle en riktig fin tirsdag. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Hei Beate,
  Flotte bilder og kjekk artikkel 🙂
  Jeg er som tidligere nevnt «titt og ofte» innom siden din, men akkurat denne artikkelen har gått meg forbi? Jeg ble først gjort oppmerksom på den da jeg tok en titt på statistikkprogrammet mitt, der så jeg at det var linket fra beatenilsenlode.no til mitt nettsted 🙂

  Flott side, kjekt å se at du holder «liv» i den 🙂

  12. oktober 2016
  |Reply
  • Hei 😉 Takk for fin kommentar 🙂 Klart jeg holder liv i bloggen! 🙂 Ha en fin torsdag!

   13. oktober 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.