Skip to content

Friyay!

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Det er fredag igjen dere, god fredagskveld! Jeg har hver 6. fredag helt fri fra jobb og det har vært i dag, fantastisk å ha slike fridager innimellom ´♥img_4476

Jeg er storfornøyd med turnuslivet, helt fri på en fredag inni blant er slettes ikke feil. Jeg startet dagen på beste vis, rolig morgenstund med barna. Da Lykke var sendt avgårde til skolen ønkset Felix å se Lego på TV i pusjen, så da ble det slik. Etter at mini også var på plass i barnehagen jogget jeg meg en liten tur før jeg gjorde meg klar til lunsj på Bryne sammen med min bestevenn Gro ♥ Etter nydelig mat som alltid på Kjøkkenet ble Gro med meg på M44 for å kjøpe kalendergaver til barna. Jeg rakk også innom min andre bestevenn Catrine på DNA/Eurosko M44 før jeg vendte nesen hjem til familien. Da mannen i hus reiste ned i hallen for å trene guttene tok jeg og barna ut på en liten besøksrunde. Vi var innom Oldemor på Varhaug først og det slår meg hver gang at en kan nok aldri besøke de ofte nok ♥ Etter lek og boller hos Oldemor tok vi turen til min kjære bror som har hatt bursdag for ikke mange dager siden. Alltid like kjekt å være sammen med dem!

Nå i kveld har vi bare slappet av og jeg sitter å stirrer vilt på et «Drømmehus på Nærbø» som kom ut i dag på Finn.no, sjekk ut eiendomen dere også. Svær enebolig på Nærbø, virkelig et drømmehjem i en helt egen prisklasse! Jeg har på The Stream og da rømmer alltid mannen opp for å se TV, han skjønner liksom ikke greia med alle disse sangkonkuransene. Senere i kveld har jeg en telefon date med min beste Maya! Nei dere nå slapp jeg fingrene løs her å skravler meg bort. Det blir litt sånn etter en DIGG fredag! Viser dere bilder av antrekket mitt i dag, tatt av snille Gro.
img_4470
img_4484
img_4469
img_4473
img_4485
img_4468

Håper helgen deres har startet på beste vis! Vi blogges mer i løpet av helgen, klem.

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Maria
  Maria

  God helg! ? her er det jobbehelg ✌ «smaker» liksom enda bedre med frihelg neste helg da?

  21. oktober 2016
  |Reply
  • Helt enig med deg Maria 🙂 Vi som jobber helg setter nok ekstra pris på frihelger 🙂 Ha en fin arbeidshelg gode deg 🙂

   22. oktober 2016
   |Reply
 2. catrine
  catrine

  Takk for smoothie vennen?

  23. oktober 2016
  |Reply
  • Bare kjekt vennen 🙂

   24. oktober 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.