Skip to content

Glade barn = glade foreldre

Posted in Hverdagsliv

God lørdag, håper helgen deres har vært fin hittil. Her i hus er stua omgjort til en stor seng til ungenes store glede.
img_4526

Som 2 barns mor er det ingen ting som gleder meg mer enn at de finner på en kjekk lek sammen slik som i dag. Det var Felix sin ide om å gjøre sengen om til en stue og storesøster hev seg på. Leken var god, de hjalp hverandre og hadde det morsomt sammen. Nå er Lykke i Halloween party å Felix slapper av foran TV skjermen litt mens jeg skal gjøre siste forbredelser til kvelden. Felix spurte meg så fint: «Mamma, ikke ta vekk putene enda?» Da jeg forklarte han at de kunne få ligge til han gikk å la seg ble han så glad at det nesten slår meg litt hardt hvor lite som skal til for å glede barn. Noen puter!

Jeg må hive meg rundt her hjemme, vi venter storfint besøk av Catrine og Harald. Ville bare innom for å ønske dere en riktig fin lørdagskveld, vi skrives mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.