Skip to content

God onsdag!

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Hei til alle dere på en litt grå regnærsdag!
img_3782
I dag tenkte jeg å tipse mine kvinnelige lesere om å sjekke ut nettsiden MilkCopenhagen. De har klær til barn og kvinner, virkelig verdt å sjekke ut. Personlig liker jeg kvinneklærne best siden jeg føler mine barn er hakket for små enda til disse klærne, perfekt for litt eldre barn vil jeg si. For en god stund siden mottok jeg pakken min fra Milk Copenhagen, se så nydelig innpakket.
img_3785
Jeg falt pladask for denne jumpsuiten men har ikke tatt den i bruk før nå nylig. På lørdag var jeg i jentebursdag hos beste Bente og jeg fikk det over meg å bruke denne. Siden jeg er nokså lav synes jeg den var litt romslig og det så litt for «kosedress» aktig ut til å brukes til fint. Jeg forsøkte med et belte for å markere livet mitt mer og ble fornøyd med den lille justeringen.
img_4496
img_4495
Med noen enkle sorte pumps var antrekket klart. Jeg er så fornøyd med denne jumpsuiten og kan nesten ikke forstå hvorfor jeg ikke har brukt den før nå. Av de klærne jeg har kjøpt via nettsiden deres har jeg blitt imponert over hvor godt tøyet holder seg i vask. Samtidig må jeg skryte over at klærne er veldig myke å ha på seg og de sitter veldig fint på. Et lite økonomisk tips: Str xs-s tilsvarer den største jentestr og klærne er identiske men det er ikke prisen.  


Ellers er onsdagen min godt i gang. Ingen av oss 3 klarte å sove etter pappen i huset gikk på jobb i dag selv om jeg veldig gjerne kunne tenkt meg å sovet til hvertfall 07.00. Fordelen ved å komme tidlig opp er jo helt klart at en har mer tid sammen før skole og barnehage. Etter levering i barnehagen hadde jeg foreldresamtale før en løpetur stod for tur. I dag ble det 11 km i godt høstvær, frisk og godt. Det beste av alt må være den varme dusjen etterpå, den er god den! Etter dusj og mat laget jeg pannekaker til jentene, Lykke har med seg en vennine hjem i dag. Vi har spist, gjort lekser og fått unnagjort noen små ærende i stasjonen. Nå leker jentene mens jeg straks skal gjøre meg klar til kveldsjobbing, jeg ville bare innom å si hei til dere først. Håper onsdagen behandler deg bra!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.