Skip to content

Happy Birthday!

Posted in Hverdagsliv

En sen hei fra meg i dag, men god tirsdag uansett. I dag har en veldig spesiell person bursdag og det ønkser jeg å sette litt ord på i kveldens innlegg.
btzen-227
Jeg har ikke bedt om tillatelse fra henne til å poste gamle bilder på bloggen min men jeg tar en sjanse på at det går fint, ellers blir det jo ingen overraskelse i det. I dag har min kjære bestevennine Gro bursdag og jeg har lyst til å gratulere henne nok en gang gjennom bloggen min kun fordi hun fortjener alt godt.
dscn0256

Jeg har kjendt Gro siden barneskolen men det var først på videregående og høgskolen vi ble nære venner. Gro er et menneske som jeg nesten vil påstå har for stort hjerte om det er mulig å si. Hun setter alltid andre foran seg selv og stiller alltid opp! Gro er definitivt en av de første personene jeg ringer til dersom jeg trenger noen og jeg vet at hun alltid står ved min side.
2009-087

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bli veldig personlig i dette innlegget men det er alltid vanskelig når det gjelder henne. Hun vil alltid være spesiell for meg og hun er den venninen jeg virkelig kan se for meg at jeg er like nær når vi er over 90 år. Gro er alltid på plass når jeg trenger henne, spør alltid hvordan jeg har det, tenker alltid på Franki og mine barn og gjør det hun kan for at jeg skal ha det bra. Det finnes nok ingen personer som er mer lojal og støttende enn det Gro er og da kan dere godt skjønne hvorfor hun fortjener et helt eget bursdagsinnlegg!

beate-111

btzen-222

544

Tusen takk Gro for alt du er for meg. Tusen takk for at jeg vet at jeg alltid er velkommen hos deg. Tusen takk for at jeg alltid kan ringe til deg, uansett tidspunkt. Tusen takk for at du alltid lytter, trøster, hjelper, forstår og gir av deg selv. Tusen takk for at du er nettopp den du er og at du finnes i mitt liv. Gratulerer så mye med dagen Gro, jeg er uendelig glad i deg ♥

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Gro
  Gro

  Wow kjære du..nå kommer tårene❤For en fantastisk måte for meg å avslutte denne bursdagen på. Lese dine ord i senga,jaja nå ble jeg tatt helt på senga som di sier?Ord kan ikke beskrive det jeg føler nå,tusen takk kjære Beate mi!❤?

  25. oktober 2016
  |Reply
 2. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Så nydelig ??

  27. oktober 2016
  |Reply
 3. Erna Salte
  Erna Salte

  Leste dette først igår kveld og nå igjen idag. Må sei tårene mine kom når eg leser dette flotte innlegget ,om det gode vennskapet deres.

  20. november 2016
  |Reply
  • Hei Erna, så kjekt at du titter innom her 🙂 Mitt vennskap til Gro er unikt og noe jeg setter veldig høyt! Ha en fin søndag Erna 🙂

   20. november 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.