Skip to content

Microblading: Den nyeste trenden innen bryn!

Posted in Skjønnhet & Velvære

I dag har jeg nok en gang fått bekreftet at øyenbryn er en egen vitenskap. Jeg har testet ut den helt nye trenden microblading og er helt imponert over resultatet!
img_4419
Jeg har alltid synes at bryn har vært vanskelig. Det er kun 2 år siden at jeg ble litt opptatt av bryn og begynte å bruke brynspudder. Ellers er jeg helt avhengig av at frisør eller hudpleier ordner mine bryn når det kommer til form og farge. For meg er det nå et must å ha fine bryn og jeg har valgt å fikse mine hver 4. uke hos Oddveig en stund nå. Jeg synes personlig at fine bryn er med å ramme inn ansiktet veldig fint og føler meg alltid fresh når brynene er stelte fint.

Trine er damen som driver salongen Krystall Hud og Velvære som ligger på Bryne. Da jeg såg på hennes Facebook side at hun ønsket kunder for å øve seg på Microblading var jeg rask til å melde meg. Jeg var heldig og fikk være en av hennes testpersoner og vi har utført den behandlingen i dag.

Litt kort om hva microblading er:

Microblading er en ny og revolusjonerende metode for permanent makeup på bryn. Man bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne brynhår, og resultatet er umiddelbart, troverdige og naturlige bryn.  Teknikken går ut på å tilføre pigment ved help av et fint blad som består av microsmå nåler. Fordi fargen implementeres nærmere hudens overflate enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut.

Microblading vs. Permanent Make up: Hovedforskejllen er at Microblading er en manuell metode mens PMU oftest er utført med maskin. Microblading ligger mer overfladisk i epidermis og sjansen for å få blødning av fargen er utrolig liten. På grunn av nettopp dene teknikken og dens profesjonelle utførelse vil hårstråene i bryn være mye mer 3 dimensjonale og super crisp.

Kilde: her.


Trine begynte med å informere meg litt om hva som skulle skje. Videre brukte hun litt tid på å måle opp mine bryn. For meg som ikke har peiling på bryn var dette ganske facinerende. Hun brukte en pen til å markere hvor de høyeste punktene skulle være o.l I tillegg brukte hun en app som dere kan se på bilde under:
img_4419
img_4409
img_4410
På bildene over kan en se hvor hun har sett sine punkter. Mine egne bryn hadde riktig høyde men var noe for korte som dere kan se utfra hvor hun har satt strekene.
img_4412
Så tegnet hun mer utfyllende og målte flere ganger for at det skulle bli nøyaktig ut fra mitt ansikt. Etter at Trine var ferdig å tegne begynte selve microblading prosessen. Hun brukte en liten «kniv» som hadde 18 bittesmå tagger på, var såpass små at det var vanskelig å se dem. Så begynte behandlingen og det var tidvis noe smertefullt. Resultatet ser dere under:
img_4413
img_4414
img_4416
Ganske utrolig eller hva syns du? Jeg er hvertfall veldig overrasket over hvor naturlig og flott resultatet ble. Jeg er som dere ser på bilde noe rød og ekstra mørk på fargen, dette vil dempe seg naturligvis. 4 uker etter og ha tatt microblading av bryn må du ha en touch up, denne er inkludert i prisen. Trine anbefaler å ta ny påfyll alt fra 6 mnd-12 mnd for å ha fine bryn. Dette ville varierer fra person til person. For mer info om denne behandlingen eller for å komme i kontakt med Trine trykk inn på siden hennes her. 

Jeg får ikke betalt for å skrive om dette, ønsker bare selv å skrive om det siden jeg ble så fornøyd selv. Behandlingen min er som tidligere skrevet gratis siden jeg har vært «testperson» for Trine. 

Nå venter sen kveldsmat for min del, nystekte Cottege Cheese rundtstykker står på menyen. Ønsker alle en riktig fin tirsdagskveld videre. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.