Skip to content

Mine 2 siste kjøp før shoppestop

Posted in New in, and Stilen min

God lørdag godtfolk! Jeg titter bare innom for å vise dere mine 2 siste kjøp : Sko og skjerf. Begge er et must til høsten og jeg er så fornøyd med dem begge!
img_4102
Dagen før 1 oktober kom jeg plutselig på hvilken dato det var. For de av dere som ikke har fått det med dere så har jeg inngått shoppestopp for meg selv hele oktober og november. Så dagen før shoppestoppen kom jeg på at jeg faktisk trengte nye støvletter. Skjerfet kan jeg vel strengt tatt ikke si at jeg trengte men det var for fint til at jeg kunne gå fra det. Har gått med det mye allerede å fått mye skryt av det. Det er kjøpt på Missy Nærbø å er av merke Piece.
img_4098
Skoene har jeg ikke tatt i bruk enda men kan nesten ikke vente. De ligner veldig på de jeg har på bilde over her bare at disse er slitte og ferdig utgått for å si det slik. Når det kommer til innkjøp av sko liker jeg å kjøre safe! Tidløse og svarte støvletter passer til alt! Mine er kjøpt på Eurosko og er av merket Roots.
img_4100
img_4101
Jeg er på farten ut i 50 års fest til min mor så må nesten hive meg rundt her å komme meg avgårde. Nyt lørdagskvelden deres så blogges vi mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.