Skip to content

Skinnende rent kjøkken

Posted in Interiør

Hei dere! I dag har jeg vasket ned hele kjøkkenet og jeg var så fornøyd etterpå at jeg knipset like gjerne noen bilder til dere.
img_4460

Jeg vet ikke om jeg har vist dere bilder av kjøkkenet vårt før. Men dersom jeg ikke har gjort det kommer det hvertfall nå. Personlig synes jeg vårt kjøkken er for mørkt og upraktisk. Mannen i hus bygget dette huset i 2005, like før vi møttes og jeg synes fargene på vårt kjøkken gjenspeiler et maskulint valg: rødt og sort! Det er nå slik at når en skal bygge et hus må en ta mange valg og det er ikke alle valg en er fornøyd med 10 år frem i tid. Franki er enig med meg og vi kunne veldig gjerne tenkt oss et lysere kjøkken. Over til poenget: På min «to do» liste stod vask innvendig av alle skap og skuffer på kjøkkenet! Det har jeg brukt fridagen min på i dag og kan tro det var deilig å krysse av det punktet på lista! Jeg holdt på i over 6 timer med høy musikk og hadde en god driv for å bli ferdig. Gud så mye som hoper seg opp i skuffer og skap.. Jeg måtte ut flere ganger å tømme søppelet da det ble stadig fullt opptil flere ganger. Alt er nå ryddet, organisert og vasket, det føles så godt. Viser dere litt bilder fra vårt kjøkken:
img_4457
img_4458
img_4459
img_4461
img_4464
img_4462
img_4463
Som dere ser bryter den ene veggen ganske mye fra resten av kjøkkenet. Slagbenken er det egentlig ikke plass til der hvor den står men den er såpass praktisk til å ha alle tegnesaker og diverse til ungene. I tillegg er den helt genial i selskaper da den rommer flere barn, dermed får den bare stå «malplassert». Det jeg liker med kjøkkenet vårt må være de store åpne vinduene som gjør at jeg ser ganske mye av hagen vår. I tillegg liker jeg godt plasseringen av hvitevarene og at det er mye skapplass. Det jeg derimot ikke liker så godt må være at det er såpass mørkt og «tungt» i fargene. I tillegg er det svært upraktisk med barløsning nå en har unger, jeg ville veldig gjerne heller hatt en lite kjøkkenbord der. Vi har snakket om å fikse opp kjøkkenet og en stund var mannen i hus mer giret enn meg. Enn så lenge gjør vi ingenting så får vi se hva som skjer i fremtiden. Pusser vi opp kjøkkenet får dere selvfølgelig bli med på det hele!


Jeg har som sagt hatt fri i dag og det har vært veldig deilig å prioritere husarbeid. Ellers har dagen gått til lekser, middag, sett film i regnet med barna før det var trening i kveld på Jæren Sportssenter. Nå skal jeg straks få i meg noe kveldsmat før dusj og sofakos med mannen står for tur. Vi blogges mer i morgen dere, håper dere har det bra. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Siv
    Siv

    Bra jobba 🙂 herligt når sånt æ gjort 😉 klem

    19. oktober 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.