Skip to content

Uke 39

Posted in Hverdagsliv

Mandag! Ukene flyr avgårde. Jeg starter denne uken med å oppsummere kort hvordan uke 39 gikk. Håper du har en fin ukesstart.img_4091

Ukens opptur:
Forrige uke var en veldig fin uke på mange måter. Det er vanskelig å plukke ut en konkret ting men må likevel si familiesøndagen vårs og loppemaredet som 2 hoved oppturer.

Ukens nedtur:
Tror ikke det var noen. Vi fikk ikke bilen tilbake som forventet på mandag i forrige uke. Men Høyland Bil yter virkelig service og vi fikk låne en leiebil av dem fra mandag til torsdag så nedturen gikk like fort over som den kom!

Ukens måltid:
Hmm, her tror jeg at kokkeleringen til Rune og Lene kommer sterkest ut! Vi var på 3 retters middag der på lørdag og fikk nydelig mat, mer om det i eget innlegg har jeg tenkt.

Ukens takknemelighet:
Tror det må være hvor takknemelig jeg er for å være sammen med Franki både fordi han er den han er men også fordi vi trenger han så sårt. Det er fantastisk å være 2 om hverdagen, 2 om barna, 2 om utfordringer, 2 om gleder , ja generelt få lov å dele livet med et annet menneske!

Ukens tur:
Søndag ble en veldig fin dag på alle måter. Vi utnyttet været maksimalt med gåtur og sykkeltur hvor alle 4 storkoste seg. Mer om vår familietur har jeg tenkt å skrive om i et eget innlegg.

Ukens treninger:
I forrige uke ble det 5 løpeøkter og 2 styrkeøkter. Den beste økten var torsdag morgen klokken 05.00. Dette har jeg uten tvil gjort for å prioriterer å løpe hver dag for Thea prosjektet men er definitivt noe jeg skal fortsette med!

Ukens kjøp:
I forrige uke kjøpte jeg en nydelig vase på loppemarkedet. Jeg kjøpte nydelige nye sko og et nytt skjerf. Dette ble kjøpt før lørdag siden shoppestop nå er i gang, hehe.

Ukens store happening:
Loppemarkedet! Det var SÅÅ vellykket at jeg allerede gleder meg til neste år!

Ukens sjokk:
Loppemarkedet skulle åpnes 14.00 presis. Jeg fikk litt sjokk da jeg nesten halvnaken skulle gå for å skifte antrekk klokken 13.25 og køen hadde allerde startet. Klokken 13.55 var det kø langt utover bygget vårt: SÅ kjekt!

Ukens ide:
Jeg fikk en ide i anledning min mors 50 års dag som jeg er veldig fornøyd med. Kan helt klart ikke skrive noe om det her inne da min mor leser bloggen min.

Ukens lunsj:
Mandag i forrige uke kom min kjære flotte Bente innom med 2 lunsjbokser og lille Lotte Alvine. Så kjekt å ha besøk av de 2 og jeg er veldig takknemlig for at jeg kjenner gode Bente ♥ På jobb hadde vi også fredagslunsj, den var også veldig hyggelig!

Ukens kollega:
I forrige uke vil jeg uten tvil trekke frem min leder Tove Dubland. Jeg er mektig imponert over all tid, innsats og arbeid hun har lagt ned i årets loppemarked. Jeg er så fornøyd med hvordan hun ser verdien av å stelle i stand dette og hennes egenskaper. Tove har mye energi, er svært inkluderende og får oss ansatte til å føle vi er like viktige brikker på Klokkarhagen Sykehjem som henne selv. Den dama skal ha mye av æren for at Klokkarhagen er et så fantastisk sted som det er!

Ukens gjensyn:
Bente og lillebror Espen!

Ukens jentekveld:
Torsdag kveld var det tid for forening igjen og det ble nok en hyggelig jentekveld ♥

Ukens væromslag:
Tirsdag kom nok som et sjokk for mange da Karl bestemte seg for å komme. Mellom kl 16.00 – 17.00 var det ikke mulig å stå rolig ute! Franki var den heldige som måtte få inn alle hagemøbler OG trampoline!

Ukens me time:
Lørdag var det tidlig morgen etter en hektisk uke. Jeg og Felix var nede å lekte på toddlerne før vi alle 4 besøkte oldemor M. Etter oldemorbesøket tok Franki ungene på bading sammen med broren sin og hans unger. Jeg benyttet da anledningen til legge meg nedpå å kvilte midt på lyse dagen. Det var helt fantastisk nettopp fordi jeg så å si aldri gjør det.

Ukens lesertall:
Etter deling av loppemarked på Facebook var hele 1900 innom bloggen min på tirsdag i forrige uke.

Ukens kommentar:
Jeg setter pris på alle kommentarer her inne og blir oppriktig glad for alle! Likevel må jeg si at Mari sin kommentar på søndagens innlegg varmet litt ekstra. Hun får frem hele drivkraften min bak det å blogge og skriver blant annet at jeg er grunnen til at hun fikk tips og inspirasjon til å løpe 2 tidlige morgenøkter i forrige måned. Det gleder meg svært mye, takk Mari for fin kommentar ♥

Ukens antrekk: 
img_4098
img_4050
img_4068
img_4076
img_4149
img_4099
img_4113

Ønsker alle en riktig fin mandag!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Bente
    Bente

    Takk å ilige måde GODE Beate!? Veldig glad i deg min gode venn?

    12. oktober 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.