Skip to content

Uke 40

Posted in Hverdagsliv

Velkommen til en splitters ny uke, nemlig uke 41. La oss først remse opp hvordan forrige uke var i grove trekk. Here we go!
img_4319

Ukens opptur:
Dette punktet synes jeg alltid er litt vanskelig å sette ord på siden det sjelden er 1 ting som skiller seg ut. I forrige uke må jeg trekke frem været, hverdagen og mor sin 50 års fest som noen «høydepunkter».

Ukens nedtur:
Nedtur å ikke kunne jogge i forrige uke.

Ukens happening:
Det blir nødt for å bli familiefotograferingen på lørdag! Gaven fra oss unger til mor var at hun ble overrasket med familiefotografering på lørdag hvor alle var med. Mor, Sverre, barn med følge + barnebarn. Det ble mye morro og jeg gleder meg til å vise dere noen av bildene her på bloggen!

Ukens kjøp:
Ingen siden jeg har kjøpestopp. Jeg må ærlig innrømme at jeg har veldig lyst på en anorakk men jeg skal klare å vente til desember!

Ukens lunsj:
I forrige uke hadde jeg lunsj med Beste Solfrid på Kjøkkenet på Bryne. Nydelig dame, nydelig lunsj og nydelig live musikk som bakgrunnsmusikk i anledning Potetfestivalen. Takk for lunsjdaten Solfrid ♥

Ukens gjensyn:
Solfrid og Espen. Begge var hjemme i anledning mor sin fest!

Ukens samtale:
Lykke: Mamma når gleder jeg meg til jul.
Jeg: Hva gleder du deg til?
Lykke: Bakeovernatting, pakker og julekalender.
Jeg: Ja det er kjekt med jul og jeg gleder meg også veldig mye!
Lykke: I julekalenderen vår i år, kan vi ha flest opplevelser da?
Jeg: Ja klart vi kan det.
Lykke: Ja litt pakker men mest opplevelser håper jeg på.

Dette gjør meg så glad og viser at barna foretrekker å gjøre ting sammen med oss fremfor å bare få flere ting. Jeg kommer til å gjennomføre dette også i år: litt pakker og mest opplevelser. Dette kommer jeg tilbake til i eget innlegg når det nærmer seg.

Ukens kollega:
Her må jeg trekke frem Gro. Endelig fikk jeg gå en legevisitt sammen med deg og tro meg når jeg sier at du har vært savnet! Takk for at du den du er Gro og gjør jobbhverdagen min så innholdsrik ♥

Ukens treninger:
I forrige uke ble det kun 2 styrkeøkter.

Ukens utfordring:
Stress på jobb som følge av litt for mye arbeidsoppgaver fordelt på for få personal i forrige uke. Spesielt torsdag var veldig travel siden en hel gjeng reiste på kurs. Heldigvis er det ikke slik hver uke!

Ukens folkehav:
Var noen innom Potetfestivalen?? Jeg var ufrivillig der på fredags ettermiddag for å klippe ungene og hadde aldri bestilt time den dagen dersom jeg hadde visst at det skulle være slike folkemengder. Det var kø i 10 minutter ute på riksveg 44 for å kunne kjøre inn på parkeringsplassen til M44. Inne i selve senteret var det MYE folk. Lørdagen var jeg også på Bryne for å møte Solfrid til lunsj. Hadde jeg ikke visst bedre kunne en trodd at det var 17 mai feiring på Bryne siden det var så mye folk ute i gatene. Veldig kjekt for Bryne og festivalen da 🙂

Ukens hyggelige kosestund:
Søndag hadde vi en rolig dag her hjemme. Jeg og ungene bakte boller og det er noe av det kjekkeste jeg vet : bake med barna. Det er så hyggelig å se hvor kjekt de synes det er å få lov til å helle oppi sukker og mel i en bolle. Små hverdagsøyeblikk er de beste ♥

Ukens velvære:
Onsdag var det tid for vippepåfyll og gud så deilig det var!

Ukens diskusjon:
På lørdag ble det heftige diskusjoner utav denne mannegruppa Ottar som har fått massiv oppmerksomhet i media den siste tiden. Kjekt å diskuterer når en diskuterer med saklige mennesker.

Ukens antrekk:
img_4196
img_4188
img_4191
img_4198
img_4319

Håper mandagen deres har startet på beste vis og at dere har fått en god start på en ny uke. For min del er det høstferie og den skal nytes ekstra godt ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  Takk i lige måte kjære du?Alltid kjekt å gå på jobb ilag med deg. Kos dokke masse med høstferie?

  11. oktober 2016
  |Reply
  • Takk for det vennen 🙂 Klem

   11. oktober 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.