Skip to content

Uke 41

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag og hei til deg som leser. Her kommer min ukesoppsummering fra forrige uke, enjoy 🙂
img_4448

Ukens opptur:
Uten tvil høstferie!

Ukens nedtur:
Fikk en uventa rekning fra sykepleieforbundet på over 4000kr som er fra over et år tilbake. Det viser seg at når jeg gikk ulønnet permisjon med Felix ble det ikke trukket automatisk fra kommunen. Slike regninger er kjipe.

Ukens kjøp:
Ingen til meg selv, eller det vil si jeg har faktisk kjøpt meg en strømpebukse til kr 59! Uups! Men ellers har jeg vært flink og bevisst på kjøpestoppet mitt. Til ungene har jeg derimot handlet godt inn med votter, luer og ull til den årstiden vi går inn i nå. Deilig å være i rute med slikt!

Ukens fristelser: 
Det er ikke til å legge skjul på at shoppestoppen min frister noe. Blant annet fant jeg et nydelig skjerf på Lille Bille i forrige uke som jeg garantert hadde kjøpt dersom det ikke var for kjøpestoppen min. Men jeg ser det positive i det og er motivert til å holde meg hele oktober og november. Er det noen andre en Gro som har joinet shoppestoppen?

Ukens treninger:
I forrige uke ble det 3 løpeøkter og 1 styrkeøkt.

Ukens gullkorn:
Felix sa helt uventet på hytten: «Du mamma er min supermamma». Smelt ♥

Ukens velvære:
Jeg var så heldig å fikk være testperson for Trine oå tirsdag i forrige uke. Jeg prøvte ut microblading og er såå fornøyd.

Ukens me time:
På mandag startet jeg uken med bare Felix hjemme siden Lykke var på overnatting. Etter jeg leverte han i barnehagen tok jeg meg en lang løpetur, det var veldig deilig! Jeg reflekterer, tenker og grubler mens jeg løper. Jeg løser både små og store problemer. Jeg blir kreativ og veldig glad. Rett å slett den beste egentid jeg kan få!

Ukens ide:
Jeg fikk helt for meg å lage en videoblogg sammen med min lillebror Stian. Om det blir noe av får dere se etter hvert 🙂

Ukens lunsj:
Dersom dere besøker Flekkefjord en gang må dere ta turen til TOLLBODEN. Den ligger nede ved kaien, hvit stort bygg. Veldig koselig cafe og maten var helt super. Der var vi 2 ganger i løpet av høstferien og det ble en suksess for alle 4. Anbefales!

Ukens familieaktivitet:
Lørdag ble en innedag pga den kraftige vinden som herjet på sørlandet. Vi tok derfor turen til Sørlandsbadet og det ble en veldig kjekk dag for alle 4.

Ukens mimring:
Under hytteturen vår spilt vi mye, og det gikk mest i spillet Stigespillet. Dette førte til at jeg automatisk startet å mimre tilbake i tid da jeg var en liten jente. Jeg spilte mye det spillet og forstår godt hvorfor min jente synes det er så kjekt.

Ukens cravings: 
Questbarer og kanelbolle!

Ukens triste nyhet:
Jeg fikk så vondt av Therese Johaug etter at nyheten om henne slapp på torsdag. For de som ikke har fått det med seg har hun testet positivt på dopingtest grunnet en salve som hun har brukt. Selv mener hun at hun er helt uten skyld siden hun spurte legen sin om hun kunne bruke den i forhold til dopinglisten. Johaug risikerer utestengelse og det hele er veldig trist.

Ukens antrekk:
img_4408
img_4423
img_4448

Håper uken din har startet på beste vis. Jeg skal straks snøre løpeskoene og løpe oppe på tredemøllen min. Gud jeg er glad for at jeg invisterte i den på denne tiden av året. Ønsker dere en riktig fin mandagskveld videre. Klikk gjerne innom her igjen i morgen.

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Karoline
  Karoline

  Eg joine på kjøpestoppen?

  17. oktober 2016
  |Reply
  • Supert Karoline! 🙂

   18. oktober 2016
   |Reply
 2. Silje
  Silje

  Hei!

  Nå er det flere år siden jeg gikk på Jæren Sportssenter, men likte timene dine der så godt. Vurderer å starte igjen. Lurte i den anledning på om du ikke har body step lengre? Det var så utrolig gøy!

  18. oktober 2016
  |Reply
  • Hei Silje og kjekt du er innom bloggen min 🙂 Jeg har hatt permisjon en god stund nå fra Bodystep siden tiden ikke strekker helt til. Per nå har jeg Slynge, Bodypump og vikarierer på Spinn/slynge. Håper du vil komme tilbake til Jæren Sportssenter, du er hvertfall hjertelig velkommen. Håper vi ses 🙂

   18. oktober 2016
   |Reply
 3. Maria
  Maria

  Er med på kjøpestoppen. men det er jo litt med tanke på at jeg reiser til London i romjulen 🙂 Så føler jo at jeg sparer penger nå som uansett skal brukes på meg selv i desember 🙂 uuupps 😛

  19. oktober 2016
  |Reply
  • Flott Maria 🙂 Så gøy med London tur i vente, åsså i desember 🙂

   20. oktober 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.