Skip to content

Uke 42

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

God maandag! Håper uken har startet bra for deg og dine. Her kommer en oppsummering av forrige uke, håper du liker det.img_4486

Ukens opptur:
Må være at uken totalt sett var veldig fin med tanke på hus, mann, barn, jobb og sosialt. Forrige uke var det rom for mye tid med både familien min og mine 2 små ♥

Ukens nedtur:
Da jeg ryddet og vasket ned hele kjøkkenet måtte jeg desverre kaste en del mat i «bakverk» skuffen. Det var flere sorter mel og div som hadde gått ut på dato. Liker ikke å kaste mat men det er rart hvor raskt tiden går og plutselig er utløpsdatoen passert.

Ukens veldedighet:
img_4503
Jeg, Lykke og Felix var bøssebærere søndags ettermiddag. Så glad for at barna deltok. Mannen i huset var i hallen og hadde handballkamp så da passet det fint slik.

Ukens treninger:
I forrige uke ble det 2 styrkeøkter og 5 løpeøkter! Bonusøkt på torsdagen da mor og Sverre kom for å ta med Felix til Hellvik. Mannen og Lykke kjørte veldig tidlig ned i Nye Loen for å gjøre klar til handball. Jeg tok derfor joggeklærne på og jogget like så greit opp og ned, kjekt med slike «bonus» økter.

Ukens kjøp:
I forrige uke kjøpte jeg ingenting til meg selv men startet julegavehandelen.

Ukens lunsj:
Fredag hadde jeg lunsj sammen med Gro på vår faste plass: Kjøkkenet på Bryne! Nå var det lenge siden jeg hadde hatt god tid sammen med henne så det var veldig kjekt. På lørdag hadde vi her i hus lunsj sammen, det var også veldig kjekt. Godt bakverk fra Nærbø Bakeri slår aldri feil på en lørdag.

Ukens gjensyn:
Veldig kjekt å se flere av jentene i bursdagen til Bente, spesielt bursdagsbarnet selv. Nå var det også lenge siden jeg hadde truffet Ingeborg, det var et kjekt gjensyn ♥

Ukens måltid:
Uten tvil det herremåltidet som Bente disket opp med på lørdag! Oh my sier jeg bare. Jeg har store planer om å lage det i nær fremtid, da deler jeg selvfølgelig her på bloggen med dere.

Ukens kollega:
I forrige uke tror jeg at det må bli søster Aga. Jeg setter enormt pris på henne både som person og som sykepleier. Sammen har vi blitt et veldig godt team og det er deilig å ha henne som kollega!

Ukens juleforbredelser:
Jeg er ferdig med innkjøpene til årets pakkekalender. I tillegg har jeg kjøpt 4 julegaver og er fornøyd med at jeg er i gang. Jeg har hvert år et mål om å være ferdig FØR desember selv om jeg aldri har klart det før. Mulig dette året er det året jeg skal rekke det? Ellers har jeg begynt i hodet mitt å planlegge årets julekort!

Ukens to do:
Jeg vaska ned kjøkkenet, dysjen og flisene i finstuen. Fornøyd med egen innsats!

Ukens antrekk:
img_4469
img_4487
img_4501
img_4466

Ønsker dere alle en fin mandagskveld. Selv har jeg en date med tredemøllen og gleder meg til noen raske intervaller! Vi blogges plutselig 🙂

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Råkul skinnjakke ?
  Like kjekt å kikke innom her hver gang, du er så positiv! ?

  Er faktisk ferdig med julegaver til alle, i tillegg til julekalendere ? gleder meg til å pakke de inn med en kopp gløgg, julekaker og julemusikk?

  Han en strålende uke! Det fortjener du!?

  25. oktober 2016
  |Reply
  • SÅ kjekt kommentar Maria, tusen takk! Så flink og effektiv du er, deilig å være ferdig med alle de innkjøpene 🙂 Ha en fin uke du også og takk for du titter innom her 🙂

   26. oktober 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.