Skip to content

Uke 43

Posted in Hverdagsliv

God mandag og happy Halloween kjære lesere! Jeg oppsumemrer som vanlig uken som gikk.
img_4516

Ukens opptur:
Mulig jeg må si det å ha frihelg om det går an? Etter en svært hektisk og travel uke føltes det fantastisk å ta fri fredag ettermiddag klokken 15.00. En helg full av barna, mannen, venner og familie!

Ukens nedtur:
Jeg har venta lenge nå på rekningen på bilen, den kom i forrige uke. Hold dere fast: 24000kr! Er det mulig, også på denne tiden av året når utgiftene kommer på rekke og rad. Det kaller jeg en real nedtur selv om jeg vet at bil må vi ha.

Ukens cravings:
IS! Vi kjøpte is forrige helg og bare jeg vet at isboksen står i fryseren får jeg automatisk lyst på!

Ukens happening:
Mulig jeg må nevne Lørdagstoddlerne på Isbanen her siden det var så kjekt! Hockeyskolen stilte med 2 menn som gjorde en meget god jobb når det kom til å være behjelpelige, lage det gøy for barna på isen og engasjere seg. Helt topp!

Ukens måltid:
Lørdag kveld serverte vi asiatisk rett ala Bente, deler med dere i løpet av uken.

Ukens lunsj:
Forrige uke ble det en lunsj og var på lørdag sammen med Lykke. Vi hadde god mat fra Nærbø Bakeri og avsluttet som vanlig med nydelige boller fra samme sted. Lykkes favoritt er vanlig hvetebolle med smør mens min favoritt er uten tvil kanelbolle.

Ukens utfordring:
Uten tvil å senke skuldrene på jobb for å klare å ta en ting av gangen.

Ukens treninger:
I forrige uke ble det 3 løpeøkter og 2 styrkeøkter.

Ukens venninetid:
Lørdag hadde jeg avtalt med Cathrine at vi skulle ta turen opp til Steinkjerringa. Vi skravlet på travelt og forstod ingenting når vi stod oppe på toppen siden tiden fløy av sted.

Ukens sosialt:
Alltid kjekt med forening. Gro disket opp med god mat og godt lag som alltid.

Ukens takknemelighet:
Det slo meg flere ganger i forrige uke hvor glad og ikke minst takknemelig jeg er for at barna mine har gode venner. Det er virkelig gull verdt og det varmer et mammahjerte!

Ukens kjøp:
Jeg står ved shoppestoppet mitt enda. Likevel sendte jeg mannen ned på butikken for å handle inn en ny duk til oss. Selv om duken han kom hjem med ikke var helt slikt jeg hadde sett for meg var den veldig fin. Den minner meg om jul men siden den var så fin og jeg var takknemlig for at mannen gjorde en bra jobb lot jeg den ligge på bordet selv om vi ikke har nådd november enda.

Ukens avbestilling:
Jeg fikk for meg i forrige uke at mine øyenvipper trenger en liten pause fra vippeextention og slik ble det da. Jeg avbestilte derfor min neste påfyll time og tenker at mine egne vipper har godt av det. Jeg har som regel hatt extention på april – sep for så å ha pause en god stund.

Ukens kommentar:
Veldig rørende kommentar fra Gro etter bursdagsinnlegget om henne, veldig kjekt når det ble så godt tatt i mot.

Ukens tøffing:
De aller fleste vet hvem Sophie Elise er, en av Norges største blogger. Hun har jeg mer og mer sansen for av flere grunner men kanskje mest fordi hun er så åpen om at hennes operasjoner ikke gjorde henne lykkeligere og at hun advarer andre unge mot å gjøre samme feil som henne. Da hun la ut Halloween bilde av seg selv i helgen ble jeg imponert! Hun har sminket seg som seg selv, dvs operasjonssår på begge bryst med en sprøyte i det ene brystet. I tillegg har hun sminket en nyoperert nese og via egen kostyme ønsker hun å forsette med å nå ut til folket. Bra jobba Sophie Elise!!


img_4542
img_4512
img_4516

Ønsker dere alle en riktig fin ukesstart og en fin mandagskveld! Vi blogges mer i morgen.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.