Skip to content

Velkommen Oktober

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg som leser og hei til en helt ny måned: Oktober. Tenkte jeg kunne dele med dere hva jeg ønsker å få utav den kommende måneden.
img_4098

 Høstferie
Dette gleder jeg meg til. For første gang skal jeg altså ta høstferie fra jobb. Jeg, Felix og Lykke kommer til å reise opp på hytten noen dager før mannen som skal jobbe hele uken før han kommer opp til oss. Det skal bli veldig deilig med mye kvalitetstid sammen med familien om ikke alt for lenge.

 Feire 50 års dag
Min mor blir straks 50 år og dette skal feires med stor fest lørdag 8 okt.

Kle meg lag på lag
Noe av det fine med høsten er definitivt å kle seg med flere lag. Tynn genser med en tykkere genser over og gjerne et skjerf oppå der igjen. Rett å slett pakke seg inn i behagelige klær.

Finne et nytt treningsmål
Nå som september er over og #løpforthea er slutt skal jeg nyte dagen i dag med treningsfri. Jeg skal bruke oktober måned til å finne ut hva mitt neste treningsmål skal være. Jeg er usikker selv men kjenner jeg meg selv riktig er det ikke lenge før jeg har et nytt mål.

 Få til flere lunsj dater
Lunsjdater er noe jeg syns er veldig hyggelig og noe jeg ønsker å få til i hverdagen min. Så i oktober gleder jeg meg til flere lunsjavtaler enn hva september hadde å by på.

 Jentekvelder
Jeg er både invitert i jentebursdag og forening hos Gro i løpet av den kommende måneden. Jeg gleder meg allerede! Jentekvelder er gull verdt!

Bursdager
Oktober er rett å slett en veldig travel bursdagsmåned for oss. Hold dere fast! Mor, Svigermor, Storebror, Bente, Svigerfar, Svigerinne, Svoger, Gro og 2 søte små tanteunger og sikkert noen jeg ikke kommer på i farten. Det er mange hvertfall! 🙂

 Holde shoppestoppet
Jeg har troen på at dette skal jeg fint klare men det gjenstår vell å se. Kjekt at Gro hiver seg på og håper noen flere vil kaste seg på.

Få unnagjort noen to do punkter
Lista fra september er enda ikke fullført og dermed blir 2 punkter flyttet over til den kommende måneden. I tillegg skal jeg lage en ny «To Do» liste for Oktober.

 Begynne å tenke på julegaver
Jeg teller ned hvert år til jul da det er min desidert favoritt høgtid! Jeg elsker å planlegge julegaver, pynte huset til jul og alt det fine som hører julen til. Jeg starter alltid tidlig med planlegging av gaver for å unngå å stresse i siste liten. Jeg vet allerde en julegave som jeg tenker å gå i gang med om ikke så lenge.

Få til en kinodate med mannen
Høsten er tiden for film og filmer under pledd. Likevel har jeg planer om å dra med mannen på kino en kveld da det er alt for lenge siden vi har gjort det sammen.

 Hygge oss hjemme
På høsten kan det være ganske surt vær her på Jæren, det har vi allerde fått kjenne på denne uken. Det fine ved slik ruskevær gjør at en er mer kreativ til å finne på inneaktiviteter. Ungenes favoritt er å bake eller lage hytte.

Gå Halloween
Jeg og Lykke startet denne tradisjonen i fjor og det er noe jeg ønsker å fortsette med så lenge hun ønsker det. Om ikke alt for lenge er hun stor nok til å gå Halloween på egenhånd så jeg tenker at det er bare å nyte mens hun enda vil gå sammen med meg ♥

Håper helgen deres har startet fint og at dere får en fin lørdagskveld.

Beate

Blogglistenhits

10 Comments

 1. berit nilsen
  berit nilsen

  Like kjekt å lese bloggen hver dag,vennen min!!! Gjerne vi to kunne fått til en lunsjdate i løpet av oktober? Ha en strålende helg. enjoy&relax ;0)!

  God klem fra na tante B

  1. oktober 2016
  |Reply
  • Så kjekt du synes det Tante 🙂 Ja det må vi få til. Hva med at jeg kommer innover tirsdag 18 okt? Klem

   2. oktober 2016
   |Reply
 2. berit nilsen
  berit nilsen

  Vet du, 18.oktober passer superdupert ;0)!!!!!!!!!!!! Da har vi en lunsjdate, og jeg gleder meg allerede!

  Søndagsklem tante

  2. oktober 2016
  |Reply
 3. Valborg
  Valborg

  digge skjerfet, galkult?

  3. oktober 2016
  |Reply
  • Takk Valborg og kjekt å høre fra deg her inne 🙂 Ha en fin tirsdag 🙂 Klem

   4. oktober 2016
   |Reply
 4. Siv
  Siv

  Hei 🙂
  Kæ film he dokke tenkt å sjå på kino? Eller dokke he kanskje våre alt..?

  19. oktober 2016
  |Reply
  • Me he ikke våre enda og har ikke utvalgt noen film, ville dere blitt med kanskje? 🙂

   20. oktober 2016
   |Reply
 5. Siv
  Siv

  Akkurat 🙂 det var ingen filmer så fristet på kino programmet akkurat nå…Bridget Jones går jo enda såg æg, men den va æg og såg i samen mæ nogen venninne sist måned 🙂 midt på en onsdagskveld OG på sparket..ikkje verst te å vær mæg 😉 Trur ikkje mennene ville våre mæ på den filmen uansett. Den va gal løyen, så hvis dæ ikkje blir noge kino mæ dæg og Franki, anbefale æg dæg å ta mæ dæg nogen venninne på den 🙂

  20. oktober 2016
  |Reply
  • Ikke verst til å være deg Siv, bra!! Ja Franki blir nok ikke med på den frivillig, må nok ta med ei vennina i stedet på den 🙂 Ha en fin fredag 🙂

   21. oktober 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.