Skip to content

DIY: Adventskalender

Posted in DIY

Hei onsdag! Vår adventskalender er langt fra ferdig men jeg ville vise dere den likevel slik at dere kan rekke å lage lik i tilfelle noen vil få tips til hvordan en kan lage en adventskalender selv.
img_4775
Kalenderen er enkel å lage, en trenger noen plankerester, sag, spiker og hammer. Dersom en vil ha den i naturfarger trenger den ikke grunnes eller males. Vårt tre er tegnet av meg og laget av mannen i hus men jeg vil si det er såpass enkelt at jeg kunne fint klart å utført det selv. Med andre ord: En trenger ikke være spesielt handy for å få til dette.
dsc_1703

Slik så vårt tre ut i fjor med full pakker på. Viser bilde under hvordan det ser ut uten gaver og pynt:
img_4774

Vi har nå hatt det rosa i 2 år og jeg er klar for en forandring. I år blir treet svart og jeg er superfornøyd!
img_4776

img_4793

Ble det ikke fint? Jeg kommer til å vise dere bilder av treet når det er pyntet med gaver og pynt men ville så gjerne vise dere hvor enkelt en kul adventskalender kan lages. Det er enda en liten stund igjen til 1 des slik at en har tid nok til å lage dette dersom en ønsker.

Jeg må komme meg avgårde på jobb, ser klokken går litt fra meg her. Ha en regnfull og FIN onsdag videre dere, takk for at du klikker deg inn her, fortsett gjerne med det ♥

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Gro
  Gro

  Wow så fint Beate ?Så kjekt med forandring?

  16. november 2016
  |Reply
 2. Lise
  Lise

  Så fine??

  16. november 2016
  |Reply
 3. Maria
  Maria

  Fint ? må kanskje prøves ut… har noe plank til overs ?

  17. november 2016
  |Reply
  • Så kjekt 🙂 Klem

   18. november 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.