Skip to content

Enda litt kortere

Posted in Skjønnhet & Velvære

Da jeg var hos frisøren i går skulle jeg ikke klippe meg men slik gikk det da ikke.
img_1980
Jeg har vært super fornøyd etter at jeg klypte håret mitt kortere tidligere. Siden forrige frisørbesøk har håret fått litt lengde og jeg tenkte vell på forhånd at jeg ønsket å slippe det ut litt igjen. Da frisøren min var giret på å klippe det enda kortere vet jeg ikke hvorfor jeg lot meg overtale men mulig jeg var ble litt nyssjerrig på resultatet. I tillegg har jeg med tiden klart å tenke litt mer at hår er jo bare hår.

Min tidligere lengde før gårsdagens frisørbesøk var noe midt i mellom. Det var hverken kort nok til å kalles en lang bob men det var heller ikke langt nok til å kalles halvlangt om dere forstår. Ved å klippe meg til en halvlang bob er jeg så fornøyd! Jeg hadde planer om å ta bilder allerede i går til dere men alt mulig rart kom i vegen før tiden gikk fra meg.

Jeg er med andre ord storfornøyd og digger min nye «look». I dag når jeg stod opp krøllet jeg håret og bare det var så mye kjekkere siden det tok mindre tid og resultatet ble så fyldig og fint. Før var jeg livredd for å klippe meg og lot det lange håret definere for mye av hvem jeg var. Jeg hadde liksom alltid hatt langt stritt hår. Nå er jeg heldigvis forbi den tiden og tenker at det er mer spennende og kunne variere. Dersom du som leser dette går å tenker på å endre frisyre men ikke helt tørr kan jeg trygt si: Go for it! 🙂

Håper fredagen deres har startet på beste vis og at dere gleder dere til nok en helg. Jeg skal straks avgårde på kveldsvakt og har arbeidshelg i vente. Vi blogges mer i løpet av helgen, titt gjerne innom bloggen i morgen dersom du trenger tips og inspirasjon i matveien. Deler en rett med dere som er nydelig, enkel og noe nytt for de aller fleste! Ha en nydelig fredag!

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Lise
  Lise

  Såå fint! Du ser smashing ut??? God helg te deg?

  4. november 2016
  |Reply
  • Tusen hjertelig takk 🙂 Klem

   6. november 2016
   |Reply
 2. Mari
  Mari

  Du e knallfine med kort hår:)

  5. november 2016
  |Reply
  • Tusen hjertelig takk 🙂 Klem

   6. november 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.