Skip to content

Gjestetoalettet er i endring!

Posted in Interiør

God tirsdag til mine kjekke lesere! I dag tenkte jeg det er på høy tid å dele litt bilder av mitt siste interiørprosjekt, nemlig gjestetoalettet. Det er langt fra ferdig men dere får en liten smakebit hvertfall ♥
img_4889
Gjestetoalettet vårt er svært lite og er også en av grunnene til at det ble vanskelig å ta gode bilder. Men her på bilde over og nedenfor kan en hvertfall se hvordan det såg ut før:
img_4890
Tapeten vi hadde var jeg sinnsykt fornøyd med den gang for flere år siden da jeg valgte den. Ulempen med en slik tapet er desverre at du går lei. Jeg har vært lei den en liten stund men fikk et helt spontant kick over meg for 2 helger siden da jeg rev tapeten ned fredagskvelden mens mannen var bortreist. Slike prosjekt tar alltid med tid enn først antatt og i dette tilfellet ble det også slik.
img_4892
Over på bilde kan dere se hvordan det ble uten tapeten. Siden veggene ikke var hvite men mer gråhvite ble det nødvendig å male alle veggene. Jeg sparklet og pusset før jeg malte to strøk med fargen Letthet.
img_4894
Tusen takk til Fargerike Halvorsen Varhaug nok en gang for super service og alltid god hjelp. Jeg ble ferdig å male det hvite søndags morgen. Først når rommet var helt hvit og rent kom det kreative av seg selv. Jeg hadde ingen konkret plan annet enn at jeg ønsket noe svart for å skape kontraster. Jeg forsøkte meg litt frem med teip men synes det reneste og fineste ble en svart rektangel på veggen bak toalettet.
img_4972
img_4968
img_4969
Jeg har kjøpt inn 2 bilder men venter med oppheng til jeg har kjøpt inn noen flere. Jeg har en plan om å lage en sort/hvit bildevegg inni det svarte rektangelet og tror det blir veldig kult. Viser dere helt klart bilder når det er klart. Ville vise dere en liten sneak peek hvertfall, vet det er flere som har vært nyssgjerrige 🙂


Ellers har jeg hatt en fridag i dag etter arbeidshelg. I går kveld var jeg sammen med Kathrine på Wolfmother konsert i Stavanger, det var jammen gøy! Dagen i dag har gått med til rolig morgen sammen med barna hjemme. Etter levering av barn var jeg nede på treningssenteret hvor jeg arbeider for å gjøre klar til en nissekonkuranse som vi har vært år, hiv deg på dersom du er medlem hos oss. Jeg har også vært på hyggelig lunsj på Bryne før middag, lekser og kosetid sammen med barna stod for tur. I kveld har jeg vært nede igjen på Jæren Sportssenter for å holde mine faste treningstimer, alltid like kjekt det ♥ Nå sitter jeg svett og mett på kjøkkenet for å skrive til dere men får runde av for å komme meg i dusjen. Ha en fin tirsdagskveld videre, vi blogges mer i morgen.

For de av mine lesere som hiver seg på min juleutfordring hadde det vært kjekt om dere meldte dere inn i Facebook gruppen: «Juleutfordringen – 30 min hver dag frem til julaften.» Da blir jeg glad ♥

Klem

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Så utrolig flink du er Beate 😉 Dine gjester kommer til å stå i kø for å prøve det delikate toalettet. Ha en riktig fin dag, jeg er møteleder i dag og har mange tanker i hodet ;-))) Glad hilsen fra Elisabeth

  30. november 2016
  |Reply
  • Takk for det Elisabeth 🙂 Han en riktig fin dag og rollen som møteleder tar du nok med glans. Klem

   30. november 2016
   |Reply
 2. Gro
  Gro

  Så fint vennen?Glede meg til å sjå når det er ferdig ❤?

  30. november 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.