Skip to content

Klokkarbanden på vift

Posted in Hverdagsliv

Vi på Klokkarhagen har fått sansen for å kle oss ut i eldre klær for å lage liv og røre! Vi ser verdien i det å spre glede og humor står sentralt. I anledning vårt loppemarked tidligere i år kom ideen om å kle oss opp i disse klærne for å lufte oss utenfor arbeidsplassen vår. Mellomebels Ølstove passet oss perfekt ♥
img_4593

Vi har flere ansatte som ser gleden i å kle seg ut på jobb for å spre glede blant dem som bor hos oss. I tillegg har vår sjef Tove Dubland stått sånn på for å få tak i mye flotte klær som vi har som utstilling, kan tro det er mye kjekt å se på og ikke minst mye å snakke om når det kommer til eldre klær. Hvert år når vi arrengerer loppemarked kler vi oss ut i eldre flotte klær og vi får mye skryt av de som er innom oss at det fungerer veldig bra! Å kle seg ut er noe vi alle burde gjort mer i hverdagen, det er jo så gøy!
img_4595
Etter årets loppemarked kom det et godt forslag om å samles privat for å gjøre noe kjekt sammen. Det ble forslått at vi skulle gå ikledd eldre klær for å bestige Steinkjerringa, det er nok neste sosialt med jobben vil jeg tro 🙂 I forrige uke samlet vi en flott gjeng og hadde sosialt lag på utestedet Mellombels Ølstove på Bryne. Utestedet har eldre møbler som en del av sitt konsept og vi passet med andre ord rett inn der. Det var så kjekt og lattermusklene fikk virkelig kjørt seg!
img_4596

img_4591

img_4608

img_4599

Det finnes ingen bedre enn disse to på bilde over her. Jeg tror jeg kunne ledd i timevis av å bare se på dem. Jeg har allerede booket dem til min 30 års fest neste år, håper de kan. Disse 2 kan virkelig underholde! De kaller seg Palma og Gonda, jeg digger dere begge to ♥
img_4593

Å gjøre noe sosialt sammen med jobben er så viktig. Viktig å le, lage minner og ikke minst det å være sammen på privaten. Slike kvelder som dette lever en lenge på og jeg gleder meg allerede til vi skal bestige Steinkjerringa!

Ønsker deg som leser er riktig fin tirsdag!

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Ane
  Ane

  ❤❤

  8. november 2016
  |Reply
  • Neste gang er du også med Ane 🙂

   8. november 2016
   |Reply
 2. Lisbeth
  Lisbeth

  Haha heilt fantastisk ??

  8. november 2016
  |Reply
 3. Gro
  Gro

  For en fantastiske gjeng?

  8. november 2016
  |Reply
  • Neste gang håper vi at du også er med Gro 🙂

   8. november 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.