Skip to content

Ny Smoothie!

Posted in Kosthold

Hei til deg og hei torsdag! Dagene flyr avgårde og jeg rakk aldri innom bloggen i går. I dag deler jeg med dere min nye smoothie oppskrift som jeg har fått absolutt helt dilla på. Kan sterkt anbefales!
img_4805
Jeg har for lenge siden blitt forelsket i smoothien «Protein Wrrior» som de har på Funky Frozen Yogurt på M44. Den er himmelsk god og jeg har brukt den som inspirasjon/tips for å lage min egen vri hjemme på kjøkkenet. Ikke bare er det mye billigere men det er også mye mer tilgjengelig da jeg ikke er på M44 hver gang jeg får lyst på smoothie. Jeg har testet mye frem og tilbake nå for å finne «riktig» oppskrift og jeg har endelig funnet utav det!

I denne smoothien bruker jeg Vanilje Proteinpulver, dette kan fint sløyfes men vær da obs på at proteininnholdet og litt av metthetsfølelsen vil svekkes. Jeg var innom OBS på M44 og der hadde de en liten beholder med protein pulver med smaken: vaniljeis. Lite tips dersom du ikke ønsker å kjøpe store mengder pulver men bare ha litt som kan brukes i f.eks smoothie. Og det smaker også himmelsk!

La oss starte med hva du trenger å handle inn før du går i gang:

 • Ekstra Lettmelk
 • Frosne jordbær
 • Frosne blåbær
 • Banan
 • Vanilje Yogurt
 • Vanilje proteinpulver (kan fint sløyfes)

img_4802

Hvor mye av hver ting trengs:

 • 2 dl ekstra Lettmelk
 • 2 ss Fyldig Vanilje Yogurt
 • 1 scoop protein vanilje pulver
 • 1 hel banan (best fersk men bruk gjerne frossen også).
 • 10-13 jordbær
 • 4-5 ss blåbær

img_4804

Dette gir smoothie nok til 2 personer. Jeg foretrekker å dele med meg eller ta halvparten på en flaske som jeg kan ha med på jobb eller i bilen dersom jeg skal ut på ærend. Dersom du bare skal lage til deg selv, halvver gjerne oppskriften.

img_4807

Håper du fikk lyst å teste ut denne, jeg garanterer deg at du liker den. Her i huset elsker Felix denne varianten mens Lykke er mer skeptisk fordi hun mener at hun kjenner banan smaken uten å ha smakt på den ♥


Nå skal jeg straks avgårde å levere mini i barnehagen før jeg tar ut på en lang joggetur. Tipper jeg lager meg denne smoothien når jeg kommer tilbake. Ellers på programmet i dag skal jeg fortsette med adventskalenderen til barna, satser på at mannen i hus hjelper meg å henge den opp på veggen i dag. All julepynt skal dras frem, utejulelys skal henges opp ute og jeg kan nesten ikke vente. Det skal i løpet av i dag og i morgen lages god julestemning her i Rosksletta 21 siden alle tante/onklebarn kommer på pepperkakebakeovernatting på lørdag ♥ Å som jeg gleder meg! Vell jeg får henge i for å rekke over alt. Vi blogges mer i morgen. Ha en finfin torsdag.

Beate

Blogglistenhits

7 Comments

 1. Olaug
  Olaug

  Håpe du legge ut bilde så me får sjå ?❤️

  24. november 2016
  |Reply
  • Hei Olaug og kjekt du legger igjen kommentar på bloggen min 🙂 Klart dere skal få se bilder 🙂 Klem

   25. november 2016
   |Reply
 2. Mari
  Mari

  Håpe å få sjå bilde av julepyntet hus iløpet av desember:)

  24. november 2016
  |Reply
  • Klart det Mari 🙂 God helg 🙂

   25. november 2016
   |Reply
 3. Siv
  Siv

  Hei 🙂 på Coop så har dei ferdig porsjonerte smoothie blandinger i frysedisken med banan, jordbær og blåbær. Lage alltid av dæ te Isabel. Variere med å bruke vanilje eller sjokolade proteinpulver i, hu lige godt begge deler. Enkelt og godt. Bare et tips 😉
  klem 🙂

  25. november 2016
  |Reply
  • Hei Siv 🙂 Takk for tips 🙂

   25. november 2016
   |Reply
 4. […] Lykke til å drikke smoothie og det gjør meg så glad. Den klare favoritten hennes er denne: Smoothie. Jeg dropper gjerne proteinpulveret når jeg lager til […]

  15. september 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.