Skip to content

Oppussing, 3 barnsmor og mannen på guttetur.

Posted in Hverdagsliv

Hei og god lørdagskveld dere! Jeg titter sent innom da jeg har hatt nok å henge fingrene i. I går kveld kjedet jeg meg og rev ned en tapet, det skulle vise seg å være mer arbeid enn jeg hadde tenkt.
img_3996

Mannen er som sagt i England og koser seg på guttertur. Synd Manu fikk uavgjort når de først tok turen ned. Vi har forsøkt å Facetime med han men til ingen nytte, han kunne ikke høre oss forståelig nok da han var midt i oppvarmingen på Bishop Baren (Manu sin fanpup). Jeg og ungene koser oss hjemme og i ettermiddag fikk vi i tillegg besøk av 6 mnd gammel Nikolai til min søster. Han sover søtt nå i sengen og jeg skal straks i gang med legging av mine egne barn.

I går kveld fikk jeg for meg å rive ned tapeten inne på toalettet i gangen. Vi har hatt den i flere år og nå var jeg rett å slett lei! Det var veldig mye arbeid men jeg ble ferdig. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å male kun den ene veggen hvor tapeten hadde vært men det viser seg å ikke være så enkelt. Det er vel aldri så enkelt når det kommer til oppussing ♥

Jeg er derfor i gang med endel sparkling, har kjøpt inn maling slik at jeg nå skal male alle veggene inne på toalettet. Mannen i hus vet ingenting og jeg håper han blir positivt overrasket når han kommer hjem på lørdag. Håper ikke han leser det her inne da, han pleier hvertfall ikke å lese bloggen min. Uansett jeg får komme i gang, heldigvis synes jeg det er kjekt å male og gleder meg til å vise dere før/etter bilder!

Håper dere har en fin lørdagskveld foran dere, vi blogges mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Lisbeth
  Lisbeth

  Nå trodde jeg du ventet nr tre ?❤️

  20. november 2016
  |Reply
  • Hehe, tror en så stor «overraskelse» måtte fått litt mer oppmerksomhet en en liten bisettning 🙂 Klem

   20. november 2016
   |Reply
 2. Gro
  Gro

  Glede meg til å sjå??

  20. november 2016
  |Reply
  • Ja, det blir gøy dette 🙂

   20. november 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.