Skip to content

Pakkekalenderen vår

Posted in DIY, and Interiør

God lørdag! I dag har jeg veldig lyst til å vise dere hvordan årets pakkekalender ser ut her i huset. I år er det svart, hvit, gull og grønt som gjelder.
img_4926
Jeg har jo allerede vist dere bilder av vårt tre etter at vi malte det sort. I år har treet også fått seg en helt ny plass i huset, vi har hengt det opp på veggen mellom tv stuen og finstuen.
img_4916
img_4917
Etter Franki hang det opp klødde jeg i fingrene etter å dekorere det med alle 24 pakkene som jeg hadde liggende klar. Jeg har mikset mellom svart, hvit og gull som papir og pyntet i tilsvarende farger inkludert litt grønt.
img_4920
img_4920
img_4922
Jeg tror det hvite, svarte og gull papiret er fra IKEA. Julekulene og svart tynt bånd er også fra samme sted. Gaveesker er fra Søstrene Grene om jeg ikke husker helt feil. Gaveposer, tall og grønn falsk grein er fra Upstairs på Kvadrat. Alt er hvertfall fra de 3 butikkene og jeg liker at en kan få slike ting til en billige penge.
img_4923
De flotte julestjernene innimellom har snilleste Catrine laget til meg i fjor, syns de passet perfekt på treet vårt. Jeg/Vi er så fornøyd, til og med mannen i hus var svært begeistret over hva vi to sammen hadde klart å lage. Han har som sagt laget selve treet mens jeg står for maling og pyntingen.
img_4918
Nå er jeg spent på hva du syns? Kommenter gjerne, da blir jeg glad ♥

Beate

Blogglistenhits

12 Comments

 1. Kathrine
  Kathrine

  Syykt fine kalender!? Nå fikk eg og lyst til å lage kalender?

  26. november 2016
  |Reply
  • Tusen takk vennen, jilt at du syns 🙂

   27. november 2016
   |Reply
 2. Gro
  Gro

  Kjempe fine Beate ??Så flinke dokke er begge to??

  26. november 2016
  |Reply
 3. Maria
  Maria

  Kjempe fin! Flinke å få det til ☺

  26. november 2016
  |Reply
 4. Elisabeth
  Elisabeth

  Du er superkreativ, så gøy og så flott Beate. I dag gleder vi oss til å tenne det første lyset. Og jeg gleder meg til å følge bloggen din. Du er flink ;-)))) Stå på!
  Beste hilsen fra Elisabeth

  27. november 2016
  |Reply
  • Tusen takk for så hyggelig kommentar, nå ble jeg glad! 🙂 Håper dere fikk en fin 1. søndag i advent 🙂 Klem

   27. november 2016
   |Reply
 5. Lise
  Lise

  Veldig flotte kalender! Og skikkelig fint pynta gaver! Du er flink Beate???

  27. november 2016
  |Reply
  • TAAKK 🙂 Beste Lise!

   27. november 2016
   |Reply
 6. Siv
  Siv

  Både kalenderen og adventsstaken var kjempefine 🙂 klem

  28. november 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.