Skip to content

Si din mening!

Posted in Hverdagsliv

God kveld kjære dere som leser, håper dere har det fint. Nå vil jeg gjerne høre din mening!
img_4087

I dag tenkte jeg å fri litt til dere som leser bloggen min. Jeg har en viss følelse av hva jeg tror dere liker best å lese om her inne men jeg er jo ikke helt sikker. Nå vil jeg gjerne høre fra flest mulig av dere slik at bloggen min kan bli fullt med enda mer av akuratt det du vil!

Hva vil DU ha mer av her inne? Kom gjerne med ønsker så skal jeg se om det ikke er mulig å innfri hvertfall noen av de. Ønsker å vite om det er noe dere savner eller tenker kunne vært kjekt å lest om? Jeg har flere planer og tanker men vil gjerne ha dere med i dette siden meningene deres er viktige for meg. Fyr løs, kommenter gjerne under her – da blir jeg glad ♥

Ønsker dere en fin torsdagskveld videre. Klem

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  DIY innlegg hadde vert kjekt ? samt at jeg liker godt interiør postene ? og det som opptar deg i dagliglivet ? matoppskrifter er også kjekt ?

  11. november 2016
  |Reply
  • Takk for tilbakemelding, setter pris på det Maria 🙂
   Jeg skulle så gjerne hatt mer tid slik at det ble mer av DIY, men kan friste med at det kommer et om ikke alt for lenge 🙂 God helg til deg og dine 🙂

   11. november 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.