Skip to content

Tar du denne juleutfordringen?

Posted in Jul, and Treningsglede

God søndag dere! I dag er det 1. søndag i advent og været ute er nydelig, deilig! Desember er like rundt hjørne og jeg har lyst å utfordre DEG til å være aktiv i desember.
img_4950
I desember opplever veldig mange at trening og fysisk aktivitet ikke strekker til da det er så mye annet å gjøre. Julegaver og juleklær skal kjøpes inn. Vi skal bake, vaske huset og gå på flere juleavsluttninger. Julebord og julegrøt presses også inn i denne travle måneden og jeg har ingen problem med å forstå at det finnes nok av grunner til å nedprioritere treningen. I tillegg kan vi jo alle starte friskt 1. januar.

Jeg tror selv at dersom vi lager en plan er det så mye lettere å holde oss til den. I tillegg synes jeg at det er viktig å fremme fysisk aktivitet året rundt, ikke bare inn mot sommeren. Siden desember er travel og hektisk for mange av oss er det jo nettopp da vi trenger energi å krefter. Hvordan får vi overskudd og energi? Ved å være fysisk aktive.

img_4955

Jeg har derfor VELDIG lyst at dere skal bli med meg på en aldri så liten utfordring. Den går ut på:

30 minutter fysisk aktivitet hver dag frem til julaften. 

Hva vil dette si? Jeg tenker det kan være vår pakkekalender. Hver dag skal en være fysisk aktiv i 30 minutter. Eksempel på hva disse 30 minuttene kan være:

 • 30 min gåtur med en venn
 • 30 min styrke
 • 30 min jogging
 • 30 intervall trening
 • 30 min sykkeltur sammen med hele familien
 • 30 min svømming
 • 30 min dansing på julebord
 • 30 min bilvask
 • 30 min vindusvask
 • 30 min handballtrening
 • 30 min slynge
 • 30 min tikken med barna.

Jeg stopper der, poenget er at det ikke er viktig hva vi gjør men at vi husker på å være aktive også i denne måneden vi snart går inn i. Jeg garanterer dere at motivasjonen vil holdes oppe dersom en deltar på noe som dette. La oss si at du har vært flink 1-10 des. Så kommer 11 des og du kjenner at sofaen frister mer. Mulig denne utfordringen er hva som skal til for å motivere deg til å velge turen fremfor sofaen den 11. des.  Jeg håper flere av dere hiver dere på og vil gjerne ha en kommentar under om du hiver deg på, da blir jeg glad!

img_4951

img_4953

Hurra for god helse også i julemåneden. Jeg er klar! Ønsker dere alle en riktig fin søndag videre.

Juleklem fra Beate

Blogglistenhits

10 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Du er helt herlig, Beate. Du inspirerer. Jeg er med. Tar med min flotte ektemann og beser nabolagets innsats i forhold til pynt i vinduer og ute i hagene senere når det er blitt mørkt. Blir minst en times gange. Gleder meg allerede 😉 Flere som blir med?
  Glad hilsen fra Elisabeth <3

  27. november 2016
  |Reply
  • Så hyggelig at du hiver deg på, veldg bra! Ha en fortsatt fin søndagskveld Elisabeth og takk igjen for så hyggelige tilbakemeldinger 🙂 Klem

   27. november 2016
   |Reply
 2. Aslaug
  Aslaug

  Hei!! Takk for utfordringå å æg hive meg på Beate..Du æ goe som Intiative taka..? Ha en fine 1 adventssyndag å adventstid te deg å dine??⛄?

  27. november 2016
  |Reply
  • Bra du er med 🙂

   27. november 2016
   |Reply
 3. Bergitte
  Bergitte

  Hadde eg bare våre liga sprege som deg Beate. Du e goe!

  27. november 2016
  |Reply
  • Takk for fine ord 🙂 Jeg syns du er sprek jeg 🙂 Klem

   27. november 2016
   |Reply
 4. Silje
  Silje

  Du så sprudlende og god!! Eg e me! Trengde denne utfordringen nå?

  27. november 2016
  |Reply
  • Så kjekt med kommentar fra deg Silje 🙂 Kjekt du er med. Ha en fin mandag 🙂

   28. november 2016
   |Reply
 5. Mari
  Mari

  Du allså? Kjekke utfordring, å tipp topp akuratt nå når eg trenge litt ekstra motivasjon, eg blir med??

  29. november 2016
  |Reply
  • Yej! Kjekt du er med! Meld deg inn i gruppen på Facebook: Juleutfordringen – 30 min hver dag frem til julaften 🙂

   29. november 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.