Skip to content

Uke 44

Posted in Hverdagsliv

God mandagskveld dere! Kjekt du titter innom her, jeg starter uken med min faste «spalte» og oppsummerer uken som gikk.
img_4576

Ukens opptur:
I forrige uke var vi ute på Mellombels Ølstove i forbindelse med jobb og jeg tror det må være forrige ukes opptur. Vi har hatt en veldig travel og hektisk jobbhverdag den siste tiden og det var så godt å være sammen utenom jobb for å ha det kjekt!

Ukens nedtur:
På grunn av arbeidshelg gikk jeg desverre glipp av jentene sin første handballturnering som jeg så gjerne skulle vært med på.

Ukens cravings:
Nøtter!

Ukens anbefaling:
På torsdag fikk vi høre bandet FordRekord som er et lokalt band fra Haugesund. De spilte fengende musikk og viste stor glede av å drive med musikk. Anbefaler å sjekke ut noen av sangene deres.

Ukens klapp på skulderen:
Rita, Anne Dagny og Kjersti løp alle halvmaraton på lørdag, bra jobba jenter!

Ukens kjøp:
I forrige uke kjøpte jeg noen julegaver og en bursdagsgave til et par som fylte 30 år.

Ukens «ønsker å kjøpe»:
gubel-g18-pieceofdenmark-w900-h900-backdrop
Altså, hvor nydelig er ikke denne vasen? Jeg absolutt elsker alt ved den!

Ukens treninger:
I forrige uke ble det 2 styrkeøkter og kun 2 løpeøkter desverre.

Ukens lunsj:
I forrige uke hadde jeg avtalt lunsj med min kjære tante men den måtte vi desverre avlyse.

Ukens sosiale:
Både jobbkvelden vår på Mellombels og 30 års festen på lørdag var kjempekjekt!

Ukens kollega:
Denne uken kan jeg umulig nevne kun en da det ble så tydelig for meg hvor godt det er å være en del av et helt team. Vi kan begynne med vår kjære Gro som på strak arm kommer over til oss på jobb for å hjelpe oss (hun jobber på annen avdeling enn meg i utgangspunktet). Vi har to flinke lærlinger inne hos oss som står på og er veldig fleksible, veldig bra jobba Helene og May Hilde! Gjertrud og May Linn står for all show, humor og glede, takk og pris for at slike mennekser finnes. Bente er sykepleier på vår avdeling og det er så fint å kunne lene seg fullt på henne. Anne Dagny skal også har skryt fordi hun tilbyr å hjelpe oss når vi har det travelt! Jeg er heldig som jobber på et sted som Klokkarhagen ♥

Ukens fest:
Jeg følte på søndag at jeg hadde festet i 3 dager på rad, trolig skyldes nok den følelsen at jeg fra torsdag til søndag sov lite pga det skjedde mye kjekt. 30 års festen på lørdag var kjempehyggelig og vi gleder oss allerede til neste fest de skal stelle i stand 🙂

Ukens gjensyn:
Uten tvil å se Elisabeth aka Karstein igjen på torsdag! Helt uanmeldt og uventet dukket hun opp og det var så godt å se henne igjen!

Ukens velvære:
Torsdag var jeg hos frisøren og det er like deilig hver gang. Jeg går til flinkeste Reidun Anette og kan ikke skryte nok av den dama på alle måter!

Ukens tilbud som jeg måtte takke nei til:
Min søster kom med et raust tilbud forrige mandag. Hun hadde fått en avbestilling slik at jeg kunne få gratis peeling hos henne dersom jeg kunne komme på kort varsel. Desverre fikk jeg ikke tak i barnevakt og måtte takke nei.

Ukens ide:
Jeg har smått begynt å planlegge utseende på årets julekalender. Jeg kommer til å ha det samme hjemmelaga juletreet i år men kommer til å endre litt på det. Gleder meg til å vise dere!

Ukens refleksjon:
Reflekterte mye i forrige uke hvor viktig det er å bry seg, stille opp for andre og være et godt medmenneske ♥

Ukens antrekk:
img_4578
img_4573
img_4643
img_4585
Mer om antrekket mitt over her kommer jeg tilbake til i et eget innlegg.
img_4639

Ønsker alle en riktig fin mandagskveld. Jeg er klar for en rask tur på tredemøllen min selv om jeg ærlig skal si at i kveld frister det ikke i det hele tatt. Jeg trosser «latskapen» og hiver meg rundt. I tillegg trenger jeg å løpe fra meg etter en litt hektisk mandag. Vi blogges mer i morgen dere ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.