Skip to content

Uke 45

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag og hei til en splitters ny uke! Håper dere har hatt en fin ukesstart og er klar for alt som måtte komme. Jeg oppsummerer forrige uke som vanlig.
img_4755

Ukens opptur:
I forrige uke tror jeg at jeg må nevne det å være på lunsj sammen med Tonje. Det var en så fin og hyggelig samtale at jeg kan nesten ikke forstå hvorfor vi ikke har gjort det før. Vi savna Catrine som desverre var syk og derfor ikke kunne bli med.

Ukens «wanties»:
gronn-genser-theta-t-n-fra-samsoe-samsoe-3971018-1000x1000
Da jeg såg denne genseren var jeg helt overbevist om at den MÅ jeg sikre meg så fort shoppestoppen min opphever i desember. Så lekker!

Ukens nedtur:
En slektning i familien havnet på Sykehus. Samtidig som det er vemodig er det godt det finnes et så godt helsevesen i vårt land når vi først trenger det ♥

Ukens lunsj:
Lunsjen sammen med Tonje var super! I tillegg må jeg nevne de gode rundstykkene som Helene og Olaug stelte i stand på fredagens lunsj på jobb.

Ukens kjøp:
Jeg fikk kjøpt flere julegaver i forrige uke og har heldigvis kun et fåtall igjen. Dette året tror jeg faktisk at jeg kommer i mål før desember kommer.

Ukens treninger:
I forrige uke ble det en litt bedre løpeuke hvertfall en den som var før der igjen. I sist uke bokførte jeg 2 styrkeøkter og 4 løpeøkter. Mest fornøyd var jeg med søndagens løpetur på 16,1 km da det var deilig med en langtur igjen etter flere korte/intervalløkter.

Ukens cravings:
Smoothie! Jeg får ikke nok. I går forsøkte jeg en helt ny en, deler med dere når oppskriften sitter helt. Jeg må prøve meg litt frem til før jeg deler slik at den blir helt perfekt!

Ukens DIY:
Jeg er i gang med et lite maleprosjekt som jeg gleder meg til å vise dere. Kan røpe at fargen jeg maler med heter dempet sort.

Ukens «under planlegging»
Ellers planlegges årets kalender for fullt her i hus. Jeg er enda ikke helt i mål når det kommer til hvordan jeg ønsker den skal se ut men har flere ideer på lur 🙂

Ukens gladpakke:
Onsdag var siste åpningsdag hos flinkeste Lene&Helene Foto som begge skal ut i svangerskapsspermisjoner. Jeg fikk den gleden av å hente et nydelig bildekolasj av Felix som skal få plass på rommet hans. Uten tvil de beste fotografene!

Ukens stakkers:
Lille Felix pådro seg elveblest utslett tidlig i forrige uke. Heldigvis fikk vi god hjelp på legevakten og allergimedisinen han fikk hjalp så fort at det gikk fort over.

Ukens frustrasjon:
Bilkøer! Jeg er dårlig på å kjøre i kø og jeg er dårlig til å takle store folkemengder som handler til jul, det er liksom ingenting hyggelig over det. På lørdag var vi innom Toys R Us butikken siden vi skulle inn til sykehuset og var i nærheten. Med fullsatt parkeingsplass angret vi raskt men kunne ikke snu da vi først var der. Vi fikk kjøpt endel gaver og jeg kan med hånden trygt si at jeg ikke skal innover der mer på en lørdag hvertfall.

Ukens vennine tid:
På Lyefjell er jeg alltid velkommen og det var deilig å ha litt kvalitetstid sammen med Gro i forrige uke. You rock!

Ukens hyggelige gjensyn:
I tillegg til at det var hyggelig å se Tonje igjen må jeg nevne mine to brødre som det var en stund siden jeg hadde sett.

Ukens kollega:
Sånn umiddelbart tenker jeg ikke på en spesiell person nå. Det som slår meg er vel kor unik hele gjengen på Klokkarhagen Sykehjem er, det viste seg hvertfall på fredag som ble en veldig spesiell dag for oss ♥

Ukens nettbutikk:
Jeg må bare tipse dere om Sprell.no. Jeg kjøpte 2 julegaver derfra i forrige uke. De kom hjem i posten kun 2 dager etter bestilling og ikke nok med det : de var ferdig innpakket i julepapir! Så mye fint og virkelig verdt å sjekke ut dersom du vil kjøpe noe fint til de aller minste.

Ukens overraskelse:
Min kjære Kathrine inviterte meg med på Wolfmother konsert helt i slutten av november, så kjekt!

Ukens antrekk:
img_4740
img_4772
img_4786
img_4767

Vår mandag har vært fin hittil og nå er jeg klar for intervaller på tredemøllen min. Vi blogges plutselig! Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.