Skip to content

Uke 47

Posted in Hverdagsliv

Det er mandag og det er en helt ny uke som vi kan fylle med mye kjekt. Jeg starter denne uken med min faste mandagsspalte, nemlig en ukesoppsummering av uken som gikk.
img_4907

Ukens opptur:
Uten tvil den førjulstiden vi er inne i nå. Det er så hyggelig å kjenne på lukten av julebakst, finne frem julepynten og alt som hører til. Jeg er definitivt i julestemning! ♥

Ukens nedtur:
Lille F fikk desverre omgangssyken fredagskveld og vi måtte desverre avlyse planlagt bakeovernatting for 7 barn. Det var utrolig kjedelig men vi hadde ingen andre valg. Løsningen ble at alle barna kommer førstkommende lørdag i stedet for så det gleder vi oss til.

Ukens gjensyn:
Kjekt å se Rita og Nathalie igjen ♥

Ukens lunsj:
Endelig fikk vi det til, på mandag møttes vi på faste lunsjstedet på Bryne og hygget oss. Alltid like kjekt!

Ukens kjøp:
Jeg må tilstå brudd på kjøpestoppen min! Dere vet den fiiine kjolen fra Zara jeg viste dere i julegaveønske innlegget mitt? Det stod få str igjen på min str og jeg turte ikke å vente helt til desember i fare for at den skulle bli utsolgt. Uuups.
Ellers fikk jeg kjøpt flere julegaver, nå har jeg bare 1 igjen.
Forrige uke var vi også på Julemesse i hallen hvor vi fant noen kjekke hjemmelaget klær som skal være sengemat + en genser til lille Felix 🙂

Ukens treninger:
1 styrkeøkt + 4 løpeøkter. Torsdagens langtur på 13 km var uten tvil etterlengtet og helt klart den beste økten i forrige uke.

Ukens cravings:
Pepperkakedeig + pepperkaker.

Ukens kollega:
Her kunne jeg nevnt flere men jeg tror jeg må trekke frem May Hilde her. Hun står på, tar enhver utfordring på strak arm og er veldig god mot de eldre. Veldig bra jobba 🙂

Ukens medfølelse: 
En person jeg kjenner fikk påvist kreft i forrige uke og jeg sender varme tanker til vedkommende og de rundt ♥

Ukens leser:
Elisabeth har gjennom helgen lagt igjen veldig hyggelige kommentarer her på bloggen og jeg må si det er så kjekt! Tusen takk for at du sprer positiv glede her inne, det liker jeg ♥

Ukens takknemlighet:
Takknemlig for alt det fine jeg har i livet mitt. Mannen, barna, venner, familie, kollega. Jeg er heldig ♥

Ukens utfordring:
Det ble uten tvil hvordan vi skulle løse omgangssyken på lørdag. Hvert år den første helgen i advent kommer alle tante/onkelbarna våre på overnatting hvor fokuset er pepperkakebaking og førjulskos. Siden Felix spydde fredagskveld ble det veldig vanskelig å vite hva som var det rette å gjøre. Heldigvis kunne alle utenom 1 barn komme neste lørdag. Nathalie som ikke kunne neste helg kom denne helgen som planlagt og det var så hyggelig. Hun er 11 år og jeg var ikke redd for at hun skulle bli smittet da hun passet på dette selv. Takk for lørdag Nathalie ♥

Ukens glemte tid og sted:
Onsdag formiddag satt jeg i gang med å pakke inn kalendergaver samt noen julegaver. Jeg glemte helt tid og sted der jeg satt og det var så hyggelig. Jeg kom nesten for sent på kveldsvakt for å si det slik, haha. Da vet du at du koser deg.

Ukens behandling:
Mandag under svømmingen kjendte jeg at musklaturen i h. skulder ble ekstra vond og jeg måtte gjøre noe med det. Tirsdag var jeg på akupentur hos flinke Svanhild som driver Zenter på Klepp, utrolig dyktig dame! Noen nåler og kopper senere var jeg fortsatt øm og støl men onsdagen var jeg så god som ny.

Ukens gode samtale:
Lørdag kveld bakte jeg og Nathalie peppernøtter etter at mine søte små var i seng. Det ble en veldig fin kveld med gode samtaler, latter og kvalitetstid. Det fikk meg også til å mimre tilbake til den tiden da jeg var liten og hadde slik kvalitetstid med min tante ♥

Ukens oppfordring: 
Håper enda flere kaster seg på juleutfordringen som jeg la ut i går. Utfordrer derfor alle mine lesere til å bli med!

Ukens antrekk: 
Ble ikke så mye bilder på kamera ser jeg selv om det var flere antrekk jeg kunne knipset. Her kommer hvertfall 2 av forrige ukes antrekk:

 img_4914

img_4909

img_4907

Ha en fin mandag og en fin ukestart, gjør denne mandagen bra! ♥

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Lise
  Lise

  Som alltid kjekt å lese om hvordan uken din har vært? Skikkelig bra initiativ med jule utfordring, jeg blir med????

  28. november 2016
  |Reply
  • Så gøy Lise! 😉

   29. november 2016
   |Reply
 2. Elisabeth
  Elisabeth

  God aften Beate, takk for herlig oppdatering. Jeg har vært på julebord i Oslo og istedenfor å ta trikken gikk jeg. Helt nydelig og jeg holder det jeg har lovet i forhold til fysisk aktivitet. Kan anbefales, folkens 😉 Nydelig pyntet i Oslo til jul. Ønsker dere alle en strålende kveld, for min del med hvite brikker og Magnus Carlsen ;-)))) Heia, Heia!!!0

  28. november 2016
  |Reply
  • Bra valg 😉 Ha en finfin tirsdag 😉

   29. november 2016
   |Reply
 3. Maria
  Maria

  Alltid like kjekt med ukesoppdatering!? ikke like kjekt med omgangssyke? flink som går til så mye som du gjør! Her er julestemning på topp ?

  29. november 2016
  |Reply
  • Takk for hyggelig kommentar 🙂 Klem

   30. november 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.