Skip to content

Vel blåst Halloween feiring!

Posted in Hverdagsliv, and Interiør

God tirsdagskveld. Her i hus er snop, spindelvev og kostymer pakket bort. Vi har hatt stor feiring av den nye og mye omtalte tradisjonen: Halloween.img_4570

Jeg liker Halloween. Vi har nok vanlige hverdager som styres i stor grad av oss voksne. Halloween er for barna og de storkoser seg med dette. I år fikk endelig Lykke gå sammen med sin gode vennine som hun har gledet seg til i et helt år, hun ble nemlig syk i fjor når de skulle gå. Felix er enda litt for liten synes jeg og han vet på en måte ikke helt hva han går glipp av. Jeg valgte derfor å fokusere på at jeg trengte hans hjelp til å åpne døren for alle skumle barn som kom til å ringe på, det var jammen stor stas for lille ♥
img_4531
img_4530
img_4536
img_4537
Lykke er heldig! Hun har feiret Halloween 3 dages til ende sammen med gode venner! Fredag var det vennegruppe i regi av skolen hvor de laget Halloween ting. Lørdag var hun på Halloween Disco hos gode venner og mandagskvelden gikk hun Halloween ute.
img_4567
img_4568
img_4569
Vi fikk besøk av maaange Halloween kledde barn i går til stor glede for en svært ivrig Felix. Bare under tannpussen hans måtte vi ta 3 pauser for å løpe ned og åpne døren. Veldig kjekt!

Halloween tror jeg er kommet for å bli og jeg mener at det bør ikke være noen problem dersom barna har stor glede av dette sammen med sine venner. Når det kommer til kjøpepress om utstyr å kostyme vil jeg nesten tørre å påstå at du kommer langt med egen sminke og en liten Halloween bøtte til 10 kr. Likevel synes jeg det er fint at de som ikke ønsker å markere dette skal få lov til det ved enkle grep som å f.eks skru av utelyset denne kvelden.

Håper uken deres har startet fint, det er allerede onsdag igjen i morgen. For de av dere som er like glad i JUL som meg kan jeg fortelle dere at det i dag kun er 53 dager igjen til selve julaften! Jeg håper å kunne dele litt tips og inspirasjon her på bloggen i anledning julhøgtiden. Jeg er også ute etter å komme på hjemmebesøk hos noen som elsker å pynte til jul, tips meg gjerne dersom du kommer på noen det kan være aktuelt for. Jeg har allerede avtalt et «Hjemme hos» besøk i desember, det blir kjekt!

Vi blogges mer i morgen. Nå må jeg få i meg noe kveldsmat, en dusj og litt kvalitetstid sammen med mannen før det er kveld. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.