Skip to content

Velkommen November

Posted in Hverdagsliv

Å starte på en ny måned minner meg alltid om hvor fort tiden går. Det å starte på November derimot er en god følelse, månenden Desember er like rundt hjørne! Jeg tenkte å liste opp 11 ting jeg ønsker at November skal inneholde.
img_4423

Frisørbesøk
Det er alltid en fryd å gå til frisøren. Jeg skal dit allerede i morgen og gleder meg like mye hver gang. Denne gangen skal jeg friske opp fargen min og jeg tror vi lar saksen ligge. Jeg vet at frisøren min ønsker at jeg skal klippe det enda kortere, men det tviler jeg på at jeg tørr.

30 års fest
Det er alltid kjekt med slike fester og på lørdag skal vi begge to i 30 års fest til gode venner, det blir kjekt!

Lunsj
Tid sammen med de jeg bryr meg om står alltid høyt oppe på listen. Lunsj sammen med gode venner er noe jeg alltid har tid til og gleder meg til flere kjekke lunsjdater i den kommende måneden.

Bakeovernatting
DETTE gleder jeg meg til! Jeg har nevnt det før her på bloggen, første helgen i advent kommer alle de barnene (over 3 år) som vi er tante/onkel til for å overnatte. Dette året er de 7 søte barn som kommer, vi blir med andre ord 9 barn i huset inkludert våre. Da baker vi pepperkaker og gjerne et slag til med de største barna. Vi leker, spiser mye god mat og er ikke så opptatt av å følge normale leggetider. Denne tradisjonen er så koselig!

Fullføre adventskalenderen
Jeg gjør som i fjor: Det blir halvparten gaver og halvparten aktiviteter! Det vil si at hver av ungene får 6 gaver og 6 aktiviteter hver. Gavene er handlet inn for en stund siden og jeg er i full planlegging av aktivitetene. Planlegger en slike ting som dette og har det klart i god tid minsker en «stresset» som noen opplever.

Lage meg en ny «To do» liste
Dette punktet liker jeg veldig godt siden det motiverer oss til å få unnagjort ting og tang som må gjøres i hverdagen. Ved å lage lister er det mye kjekkere å krysse av for utført oppgave i tillegg som den fungerer som en huskeliste da gjøremål lett kan gå i glemmeboken. På Oktober listen gjenstår noen punkter enda, de videreføres over til November.

Fortsette julegavehandelen
Jeg har alltid som mål å være klar meg julegavene i god tid før julen ringer inn. Likevel vet jeg at det ikke kommer til å skje av erfaring. Jeg har likevel et mål om å kjøpe en god del gaver i løpet av november for å slippe skippertak i Desember.

Pynte til jul inne og ute
Jeg liker å holde alt som har med jul å gjøre til selve desember og mener at butikker også burde hatt det som en hovedregel. Likevel har jeg de siste årene pyntet til jul første helgen i advent for å lage ekstra hyggelig julestemning når ungene kommer til bakeovernatting. Selve Juletreet venter jeg med til like før julaften.

Fortsette shoppestopp
Det fortsetter i hele november også. Jeg har likevel bestemt meg for at jeg får lov til å ta turen innom IKEA for å sikre meg innpakkningspapir til julegavene. Venter jeg til desember der vil jeg ikke få noen av de «fine» papirene. Ellers fortsetter shoppestoppen når det kommer til klær og interiør gjennom hele denne måneden også!

Date med mannen
Det ble aldri kinodate i forrige måned slik at jeg har et håp om å få det til i løpet av november. Slik kalenderen vår ser ut vil muligens jobbehelger, 30 års dag, Englandtur og bakeovernattingen gjøre det litt vanskelig. Mulig vi får ta en ekstra hyggelig date hjemme ♥

Ferdigstille julekortene
Julekortene våres kom i går, vil bare tipse om at Optimalprint fortsatt har 50% dersom du bestiller hos dem i disse dager, tror tilbudet varer til 5 nov. Jeg skal skrive på dem for å legge dem klar. Når 1 des kommer er det bare å dele dem ut uten noen stress.

Ønsker alle en riktig fin onsdag!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Siv
  Siv

  Hei 🙂 jentene gleder seg veldig til bakeovernattingen sjå faster 🙂 Eg har og klar en del av gavene til pakkelåven/kalenderen til jentene, Ole ville ikke være med i år 😉 men kanskje nissen legge inn en og annen pakke til han og 🙂 julekortene våre kom i posten nå på tirsdag 1 november, og do do lista før jul skrev eg i forrige veke! Så me (eller eg) er ganske forberedt, og stresser ikkje så fælt før jul 🙂 Heldigvis! Kos deg med november Beate 🙂

  4. november 2016
  |Reply
  • Deilig å ligge i forkant, der er du jammen god Siv 🙂
   Kjekt at jentene gleder seg, det blir veldig kjekt!
   Kos dere også med november, hils gjengen fra meg 🙂 Klem

   4. november 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.