Skip to content

10 spørsmål/svar fra mine bestevenner

Posted in Hverdagsliv

Hei! Jeg hadde lyst til å lage et innlegg til dere hvor hensikten var at dere skulle bli litt mer kjendt med meg gjennom mine bestevenner! 2 av mine beste venner har derfor besvart 10 spørsmål som jeg deler med dere under.


 1. Når og hvordan startet ditt vennskap med Beate?

  Vennine 1: Startet for rundt 6,5 – 7 år siden da vi hadde julebord med kompisgjengen.
  Vennine 2: Jeg har kjendt Beate siden barneskolen. Vi hadde felles danseoppvisning på Kvadrat i 7. klasse. Videre så gikk vi hjelpepleien sammen uten at vi hadde noe videre kontakt. Det vennskapet jeg har med Beate i dag, det utviklet seg under sykepleiestudiet. Faktisk i form av mye vondt som skjedde i mitt liv, der Beate viste seg som en fantastisk venn og person. Og i dag er hun min beste vennine.

 2. Hvordan vil du beskrive henne med 3 ord?

  Vennine 1: Snill, bestemt og ydmyk.
  Vennine 2: Kjærlig, besluttsom og inspirerende.

 3. Hva er Beate sine positive sider/egenskaper?

  Vennine 1: Beate er flink til å lytte å komme med gode og ærlige tilbakemeldinger. Et godt lytteøre og en stor dose kjærlighet i alt hun gjør.
  Vennine 2: Beate sine positive egenskaper er vanskelig å summe opp her, men her kommer noen som jeg setter pris på: pågangsmot, løsningsorientert, setter vennskap høyt, god prioriteringsevne, rettferdig, morsom, lojal og reflekterende.

 4. Og de negative?

  Vennine 1: Kommer ikke på noe konkret.
  Vennine 2: Løsningsorientert; Denne er både på de positive og negative sidene. Litt forklaring: Beate har en fantastisk måte å løse problemer og komme med forslag til hvordan en skal løse et problem. Det som er ofte kan være utfordrende er at Beate ikke alltid ser at den løsningen funker for alle. Svaret kan fungere for henne, og det i beste mening, men ikke alltid gjennomførbart for andre.

 5. Hva er det flaueste/morsommeste du har opplevd sammen med henne?

  Vennine 1: Morsomste må være da vi hadde nattspill hjemme hos oss den natten Beate og Franki giftet seg. Beate balanserte ner en skråning i brudekjole for å komme raskest mulig ned til huset. Vi var flere som holdt pusten når hun alene gikk og holdt oppe brudekjolen. Beste opplevlesen var når Beate hadde planlagt en overraskelsestur med meg og henne + følge til London. Hjerte av gull og kun hun som finner på slikt.
  Vennine 2: Her har jeg flere episoder men velger faktisk å trekke frem en fra studietiden. Beate var høygravid med Lykke og vi skulle skrive bachelor oppgave sammen. Vi hadde bestemt at vi skulle låne ei hytte av en bekjendt av Beate. Vi ble fortalt at nøkkelen skulle ligge under blomsterpotten ved døren. Kjøreturen til hytten tok godt 1 time og da vi kom frem var det ingen nøkkel å finne. Beate var da i kontakt med hytteeigeren som bad oss om å knuse et vindu i kjelleren for å gå inn der. Og det gjorde vi: Beate som høygravid klatret så inn dette lille vinduet og gikk opp for å låse opp døren. Det var et festlig syn, synd jeg ikke har det på kamera.

 6. Hvilken vennine er Beate?

  Vennine 1: Beate er en god vennine. Hun stiller opp på det meste enten det er sosialt eller en date. Eg vet at ting eg forteller henne ikke går videre til andre. Har eg det vondt så føler hun med meg og gir meg gode råd.
  Vennine 2: Her kunne jeg skrevet i det uendelige, men skal prøve å fatte meg i korthet: Varm, åpen, støttende, ærlig, lojal, god, snill, omtenksom. Jeg kunne fortsatt til i morgen, men man kan si at Beate er den venninen som en vet stiller opp uansett hve. Hun dømmer ikke, hun lytter og forstår. Er det en person jeg vet at jeg alltid kan ringe til så er det Beate. Jeg er utrolig heldig som får lov å ha en vennine som henne.

 7. Fortell 1 ting som leserene garantert ikke vet om henne?

  Vennine 1: Den var litt vrien..
  Vennine 2: Litt morsom historie dette og, og kanskje ikke den Beate er mest stolt over: Beate har vært så full at politiet måtte kjøre henne hjem til meg. Dette var under sykepleie studiet, vi var ferdig med en eksamen og feiret på beste vis. Vorspiel hos meg, ut på Bryne etterpå. Jeg gikk hjem og hadde da på veien hjem flere samtaler med Beate somv ar veldig beruset så samtalene ble hele veien avsluttet. Når jeg kom inn dørene hjemme, så ringte jeg til henne igjen. Da var det en mann som svarte, og presenterte seg som politibetjent. Han lurte på om jeg kjendte Beate godt og hvor hun bodde. Jeg forklarte at ingen var hjemme hos henne nå, så konklusjonen var at viss jeg kunne ta meg av henne skulle hun sove hos meg. Politibilen kom kjørende og ut kom Beate som startet med å kaste opp i gardsrommet. Vel inne på gangen var det å få av sko og jakke. Om min kjære samboer måtte bære Beate (som var blitt til en potetsekk) opp to etasjer. Under hele natten var det oppkast og jeg var i kontakt med AMK fordi jeg var bekymret og følte meg kanskje ikke helt i stand til å ta fornuftige avgjørelser selv. Men vi kom oss gjennom den natten og jeg har kost meg med den historien i ettertid.

 8. Fortell om noe Beate absolutt ikke kan?

  Vennine 1: Føler hun får til det meste.
  Vennine 2: Jeg tror ikke det er så mye kjære Beate ikke kan: men kanskje det er det som er problemet: Beate kan ikke si nei til en utfordring, samme hvor stor eller liten den er. Beate vil oppleve mestring.

 9. Hvordan er Beate som mamma? Og som kone?

  Vennine 1: Hun er en god mor for Lykke og Felix. Gir dem gode retningslinjer og skaper fine verdier for sine barn.
  Vennine 2: Beate som mamma: bestemt, kjærlig, god, rettferdig, spontan, kreativ, stolt, støttende, inkluderende, engasjert og involverende. Beate som kone: kjærlig, stolt, fornuftig, vakker, raus og forståelsesfull.

 10. Hva setter du mest pris på hos henne?

  Vennine 1: At hun er lojal, ærlig og et herlig vesen. Og et mer medmenneske skal du lete lenge etter.
  Vennine 2: Fytti så vanskelig å bare velge en ting her: men det jeg setter mest pris på er hennes vennskap med meg. Jeg er utrolig heldig og føler meg privligert som får lov til å ha en så fantastisk person i livet mitt. Uendelig glad i deg Beate mi!

Jeg har tilfeldig valgt å kalle dem nr 1 og 2 for å unngå å navngi dem. Dette innlegget ble en ide med tanke på at dere lesere skulle få variert lesning, bli litt bedre kjendt med meg og et litt anderledes innlegg enn det som vanligvis er her inne på bloggen. Det jeg sitter igjen med i ettertid er jo en enorm god følelse og jeg hadde aldri forventet å få så mye fine ord, det ble nesten litt overveldende å ta inn over seg. Tusen takk til dere begge to, jeg er evig takknemlig for at jeg har dere ♥

Håper dere likte dette innlegget, kommenter gjerne under dersom dette er noe dere kunne ønsket dere mer av denne typen innlegg. Jeg har måttet lese dette innlegget flere ganger og blir like rørt hver gang. Selv om du ikke skriver en blogg er dette spm du fint kan spør dine bestevenner: utrolig fin måte å kunne få vise motparten hva vennskapet betyr.

Jeg håper helgen din har startet på beste vis. Ønsker deg en riktig fin fredagskveld videre og god helg. Klem fra en veldig takknemlig ung kvinne.

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Maria
  Maria

  Dette var både kjekk og koselig lesing? likte spesielt godt historien om en litt for full Beate?

  God helg til deg og dine?

  9. desember 2016
  |Reply
 2. Elisabeth
  Elisabeth

  Wowwww, litt av et ‘Borgerbrev’, eller aller meste en kjærlighetserklæring fra dine venner Beate. Venner er den valgte familien i livet. Så herlig at dere har hverandre. Lykke til på ‘livets reise’ alle 3. Dere må være et nydelig trekløver <3
  Tusen takk for bekjentskapet som ble delt! Glad førjul fra Elisabeth ;-)))

  9. desember 2016
  |Reply
  • Så enig med deg 🙂

   11. desember 2016
   |Reply
 3. Lise
  Lise

  For et flott innlegg! Veldig kjekt å bli «bedre kjent» med deg Beate?
  Både rørende og morsomt å lese. Du er heldig som har så gode venninner og de er jammen heldige som har deg?

  10. desember 2016
  |Reply
  • Tusen takk for fin kommentar beste Lise 🙂

   11. desember 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.