Skip to content

Bergen

Posted in Reise

Hei! Da var jeg og Maya trygt hjemme igjen i går. Takk for denne gang Bergen, vi ses nok igjen.

Bergen hadde mye kjekt å by på. Vi gikk endel og kikket i de herlige smågatene, fikk kjørt opp et flyttelass til Maya´s nye bosted på nyåret og fikk shoppet endel. Vi har spist mye god mat og generelt bare vært sammen. Onsdagskvelden var vi på kino for å se «Arrival», kan virkelig anbefales! Torsdagskvelden var vi ferdige med shopping ca 20.30 og resten av kvelden gikk med til å pakke, rydde og planlegge hjemreise. Det beste av alt var å være sammen meg Maya!

Jeg hadde pakket med joggeskoene og var innstilt på en løpeøkt i byen før avreise men siden jeg ikke aner hvor jeg skulle ha jogget ble det en liten runde hjemme på Nærbø før kveldsvakt. Etter frisk joggetur ble det jobb før jeg på kvelden var hjemme igjen♥

Denne lørdagskvelden skal jeg bare bruke til å pakke ut, vaske klær å komme litt ajour. I tillegg lider jeg av søvnmangel etter minimalt med søvn i et lytt kollektiv i Bergen, så jeg håper å komme tidlig i seng. Kjenner jeg meg selv så skal det mye til for at det faktisk skjer selv om jeg planlegger. Håper dere har en fin helg så langt, vi blogges mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Godt å høre du er trygt hjemme Beate. Flotte bilder. Nå håper jeg du har en god vakt og at du og familien får en fin søndag. Om en uke er det Juleaften, tenk det, og om to uker er det siste dagen i 2016. Litt vemodig.
  Desemberklem fra Elisabeth 🌟

  17. desember 2016
  |Reply
  • Tusen takk for alle fine ord du legger igjen Elisabeth, jeg leser og setter pris på hver eneste kommentar skal du vite 🙂 Klem

   17. desember 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.