Skip to content

Dekket julebord til verdens beste venner!

Posted in Interiør, and Jul

God tirsdagskveld! I går hadde jeg det såå hyggelig at jeg føler meg så takknemlig. Julekveldsmat, spillkveld og pakkelek med mine nærmeste venniner, det kan ikke blir bedre enn det ♥

Denne tradisjonen tror jeg startet allerede tilbake i 2009 faktisk om ikke før, jeg er litt usikker faktisk. Det begynte mer eller mindre som et juleverksted som gikk over i juletrepynting og div. Med årene og etter at jeg ble mamma har denne tradisjonen gått over til å bli en julekveldsmat med julehygge. Noen dager før selve julaften inviterer jeg mine nærmeste venner på mat og god julestemning. I går serverte jeg enkel kveldsmat med grove rundstykker, mye pålegg, eggerøre og div. Bare det å samles rundt et bord er fint i seg selv. Viser dere litt bilder av selve bordet, mulig du kan få noen tips eller ideer til pynting av bord i disse juledager.

Etter god mat spilte vi noen runder med spillet «Ryktet går» som forresten er mitt favoritt spill. Deretter hadde jeg handlet inn til pakkelek som alltid blir en slager, alle blir så engasjerte og ikke minst takknemelige! Da klokken nærmet seg 23.30 gikk det opp for oss at vi muligens måtte runde av å komme oss hjem, tiden går alltid så fort når en har det kjekt. Jeg sitter igjen med en stor glede og takknemlighet over å ha så fine venner i livet mitt og setter så stor pris på at de vil komme hjem til meg år etter år ♥

Mens jeg stod og forbredte litt mat og pynting av bord deltok Lykke litt siden hun liker slike ting hun også. Hun spør meg ofte om hun kan delta i forbredelsene sammen med meg. Mens jeg stod på kjøkkenet kom hun ut til meg og sier plutselig: «Når jeg blir voksen håper jeg å bli sånn som deg Mamma». Jeg ble lett rørt og spurte henne hvorfor hun kunne tenke seg det. Svaret jeg fikk lød slik: «Jo fordi du gjør så mye kjekke ting og det ser så kjekt ut å være deg». Det tror jeg må være noe av det fineste hun har sagt til meg!

Uansett. Julen handler om dette. Være sammen. Glede andre. Ta vare på hverandre. Smile. Rekke ut en hånd. Gjør kjekke ting sammen. Glede seg i lag i denne kjekke ventetiden vi er inne i. Jeg vil nesten påstå at selve førjulstiden er det kjekkeste med hele julen. Jeg elsker alt ved den tiden vi er inne i nå!

Jeg runder av nå men klikk deg gjerne inn på bloggen igjen i morgen, da kommer et nytt «Hjemme hos» innlegg, gleder meg til å vise nok et nydelig hjem. Ellers skal jeg forsøke å ta litt bilder av vårt hjem siden dere har etter spurt hvordan jeg har pyntet til jul. Jeg har rett å slett bare ikke hatt tid til å gjort det enda + jeg vil få opp juletreet før jeg tar bilder, det er liksom halve julestemningen det!

Håper dere har en fin førjulstid og koser dere. Veldig kjekt at du klikker deg inn på bloggen min!

Beate

Blogglistenhits

One Comment

  1. Elisabeth
    Elisabeth

    Kjære Beate, jeg tenker at også dine venner er heldige som har deg og som får sette seg ved ditt bord. Hvem fikk ikke lyst til det nå? Veldig hyggelig miljø, det bidrar til at den gode stemningen kommer raskt på plass. Det virker som du er opptatt av ekte verdier og det applauderer jeg. Særlig med tanke på at det er barn med i bildet som skal se, lytte og lære og så gjøre tingene selv ❤️ Nå fikk du jo jammen en flott feedback fra den kanten da 😇 Ønsker deg og dine en skjønn førjulskveld. Det varer ikke lenge nå ….. Glad hilsen fra Elisabeth

    21. desember 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.