Skip to content

Enkel DIY

Posted in DIY, and Jul

God tirsdagskveld kjære lesere. Dette blir et mye senere innlegg en jeg hadde tenkt meg men slik blir det når en har for mye å ordne. Bedre sent enn aldri. Her kommer en veldig enkel DIY hvertfall.

Jeg er nok ikke alene om å ha svibler i hus på denne tiden av året. Jeg kjøpte meg en stor rød svibel men fant ingen potte hjemme som hverken passet eller egnet seg. Dermed ble jeg litt spontan her en dag for å dekke over den sorte plastpotten, det ble hvertfall penere.

Du trenger en svibel, en del av en striesekk, hyssing og evt noe pynt dersom du ønsker. Klipp et rektangelformet stykke av striesekken og fest rundt potten. Enklere blir det rett å slett ikke.

Jeg synes det hvertfall det ble enda koseligere og ikke minst penere med striesekk enn den sorte plastpotten. Håper du fikk et lite tips dersom du mangler passende potter til din/dine svibler.


Ellers går tiden litt i fra meg om dagen. Jeg reiser som sagt i morgen tidlig bort for 2 dager og merker at en del ting må jeg få unnagjort før jeg drar. Fristen for å lage fotobok på nett for å sikre levering til jul var i kveld, det fant jeg ut i går! Jeg har dermed brukt endel tid nå sent i kveld for å ferdigstille en fotobok som skal få ligge under et juletre i år. Klokken er allerede forbi normal leggetid men det får så være. Nå venter kveldsmat, dysj, pakking og div. Hei hvor det går, men kjekt også ♥ Håper dere har det fint, ønsker dere en god natt.

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Maria
  Maria

  God tur! Og takk for DIY? desember er jo travel på ett vis uansett, men det er nå koselig travelt for meg hvettfall! det virker som at det er det for deg også? fotobok/album er så kjekt?

  14. desember 2016
  |Reply
 2. Elisabeth
  Elisabeth

  Fint tips Beate. Det passer både med en litt robust stil og en fin pyntepotte til denne type løkplante. Kommer an på miljøet rundt planten. Amaryllis er eksklusivt på en måte for meg, tror det henger sammen med tiden vi er inne i. Artig å se hvordan andre pynter. Det inspirerer meg. Så ønsker jeg deg riktig god tur dit du skal også :-))) Hygg deg og hvil ut om mulig 😉
  Beste førjulshilsen fra Elisabeth <3

  14. desember 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.