Skip to content

Et veldig godt tilbud!

Posted in Treningsglede

God søndag! Siden det nærmer seg julaften med stormskritt tenkte jeg at det er på sin plass å tipse dere om et veldig godt tilbud.

For de av dere som har følgt bloggen min en stund eller kjenner meg vet dere at jeg er ansatt som instruktør ved Jæren Sportssenter på Nærbø. Det er et senter jeg er stolt av å få lov å være en del av og et senter jeg med hånden på hjerte kan si passer de aller fleste. Hvert år har vi fast tradisjon på julaften og i år er intet unntak: KNALL TILBUD på årskort og personlig trener. Tilbudet er såpass bra at jeg syns det er på sin plass å skrive om det i dagens innlegg. Dette tilbudet er for godt til at noen skal gå glipp av det rett å slett. Tips gjerne videre dersom du vet noen som kunne hatt gleden av det, del gjerne på FB også for den sak skyld. Viser litt bilder fra senteret vår under her:

Spør gjerne dersom du lurer på noe! Dersom du vil vite mer om Jæren Sportssenter og alt vi har å tilby kan du gjerne sjekke ut nettsiden her.

Håper du har en fin 4. søndag i advent. Nyt uken som kommer, forsøk å stress minst mulig. Jeg gleder meg sånn til lørdag at jeg nesten ikke kan vente. GOD SØNDAG ♥

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Så flott treningssenter Beate, det er inspirerende i seg selv. Hadde dette vært min landsdel/område hadde jeg garantert kommet. Det å bevege seg er så godt, vi er jo i utgangspunktet jegere og skapt for å være i fri utfoldelse for å overleve både når det gjelder å finne føde og forsvare oss mot fiender. Ting henger sammen. Da jeg var liten var mine beste treningsapparater gamle epletrær i alle høyder og formasjoner. Det er nok enkelte steder mindre epletrær enn det som var tidligere, så treningssenteret ditt er en god erstatter for alle glade ‘jegere’. Glad uke og god trening! Beste hilsen Elisabeth 👍😉👍

  19. desember 2016
  |Reply
  • Ja veldig flott treningssenter, stolt av å høre til der! God uke til deg og Elisabeth 🙂 Klem

   20. desember 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.