Skip to content

G O D J U L

Posted in Hverdagsliv, and Jul

God jul til deg som leser! Denne dagen er så spesiell og fin, håper dere alle har det bra ♥

Dagen vår startet med julesokk og kalenderpakke til begge barna. Ungene var såå glad for å starte dagen med snop og pakke at de visste ikke hvor de skulle gjøre av seg! Resten av morgenen gikk med til å forbrede til årets julefrokost. Klokken 09.00 stod hele familien Lode på døren og det var så hyggelig. God mat, spill og lek! Ellers har jeg og Lykke fått sett siste episode av Snøfall og er vell begge enige om at det kommer til å bli et stort savn nå som serien er over ♥ 3 nøtter til Askepott har vi også fått sett store deler av, endelig fikk jeg dele en av mine sterkeste juletradisjoner sammen med Lykke. Vi har fått besøkt oldemor Erna på Varhaug og både jeg og mannen har fått oss en liten treningstur mens onkel Espen var sammen med barna. Verdens beste Lise var akkuratt innom med en nydelig julegave, jeg blir så rørt at det finnes så mange fine mennesker i mitt liv. Jeg er så takknemlig for alt jeg har og trenger faktisk ingen gaver i kveld, bare jeg får lov å omgås gode mennesker. Finstasen er på og mens jeg venter på at mannen også skal gjøre siste finish på badet hadde jeg veldig lyst til å benytte anledningen til å ønske dere alle fine lesere en riktig fin julekveld. Ta vare på hverandre og vis mye kjærlighet til de som står deg nær. Stor klem fra meg ♥

Tante: God jul, veldig glad i deg!
Gro: God jul, du er alltid i mitt hjerte! 
Cathrine, Catrine og Kathrine: God jul, jeg er veldig glad i dere!
Hege og Rita: God jul, dere vil alltid være mine engler. 
Maya: Du vet jeg elsker deg! 
Bente, Christine, Tonje, Lise og Malin: God jul, veldig glad i dere! 
Venner og familie ellers som måtte lese bloggen min: God jul ♥
Siv: Gratulera med dagen og riktig god jul til deg 🙂
Siv og Rune: God jul og tusen hjertelig takk for alt dere gjør for Espen, det setter jeg stor pris på ♥
Thea Sofie og Bergitte: Tusen takk for alt dere er for ungene våre.

 

Beate

Blogglistenhits

8 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Nydelig familie og nydelige ord til de som betyr mest for deg, Beate. Herlig! Ha en flott romjul 😇🎄🌟
  Varm tidlig 1. juledagshilsen fra Elisabeth ❤️

  25. desember 2016
  |Reply
  • Takk i like måte 🙂 Klem

   25. desember 2016
   |Reply
 2. Lise
  Lise

  Så utrolig koselig innlegg, hjertelig takk for fine ord❤ Håper og tror du har hatt en fin kveld, det fortjener du virkelig⭐🎄
  Gleder meg til kommende innlegg her på bloggen og til å skape nye minner med deg på nyåret!
  Du er gull verdt Beate💛

  25. desember 2016
  |Reply
  • Gode Lise 🙂 Stor klem!

   25. desember 2016
   |Reply
 3. Gro
  Gro

  God jul vennen min😊

  25. desember 2016
  |Reply
 4. Siv
  Siv

  Takk på ittekudd😊 Ha ei fortsatt fine romjul og et godt nyttår✨✨klem

  27. desember 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.