Skip to content

Godt Nyttår kjære lesere!

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

I dag er det selveste nyttårsaften. Takk for alle som har følgt meg og gjennom 2016, håper dere vil følge videre inn i et helt nytt år.

2016 har vært et fint år og jeg håper og tror at 2017 blir minst like bra. Vi har mye å være takknemlige for som bor i Norge. Jeg håper at du som leser har det fint og skal avslutte årets siste dag sammen med noen som du er glad i. Vi skal til Varhaug hvor vi feirer Nyttår sammen med 2 andre familier, det blir veldig fint. Jeg håper du som leser følger bloggen min videre inn i 2017, det hadde hvertfall vært kjekt! Jeg vil med dette takke for 2016 og ønske dere alle et riktig fint NYTTÅR!

Klem

Beate

Blogglistenhits

8 Comments

 1. Gro
  Gro

  Godt nytt år kjære du😄❤

  31. desember 2016
  |Reply
 2. Elisabeth
  Elisabeth

  Kjæreste Beate, så fint å kunne avslutte året med barn og nære og kjære venner. Det blir fint å starte et nytt år med de samme også, nært og varmt tenker jeg.
  I vårt nabolag har allerede mange rakettene tatt av mot en mørk desemberhimmel 😇 Det er nok noen små som fikk veldig tunge øyne og ikke kunne vente lenger. Kongen har talt og deilig middag er spist i godt lag. Jeg snek meg til noen minutter i fred og ro under Kveldsnytt. Tusen takk for en hyggelig blogg. Jeg er med i 2017! La meg ønske deg og din skjønne familie og dine flotte venner et inderlig godt nytt år🌟🎉🌟 Vi må håpe på et fredelig, trygt og godt år for oss alle. Det er nok vårt sterkeste ønske✨🏡✨ 2017 er rett rundt hjørnet Beate, så vi sier VELKOMMEN og åpner døren!
  Vi må bidra positivt! God nyttårsklem fra Elisabeth❤️

  31. desember 2016
  |Reply
  • Kjekt du følger meg videre inn i 2017 🙂 Håper gårsdagen var bra for deg og dine, NÅ er vi jammen inne i et splitters nytt år! 🙂 Ha en finfin søndag Elisabeth 🙂

   1. januar 2017
   |Reply
 3. Maria
  Maria

  Godt nyttår!😁 måtte 2017 bli e kjempe år for alle!😊

  1. januar 2017
  |Reply
  • Takk i like så 🙂

   2. januar 2017
   |Reply
 4. Lise
  Lise

  Godt nyttår te herlige deg Beate! Håpe du hadde en fin feiring igår🎉 Blir kjekt å fylla bloggen din inn i 2017 ja! Måtte det nya året gi deg møje glede😘

  1. januar 2017
  |Reply
  • Takk i like måte vennen 🙂

   2. januar 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.