Skip to content

Hjemme hos: Lisbeth

Posted in Interiør, and Jul

God onsdag! Endelig har jeg klart nok et flott hjem jeg får lov til å vise her på bloggen. Vi skal til Varhaug og en flott bolig vises frem, kos dere ♥

I denne boligen bor Lisbeth sammen med sin mann og deres sønn. Boligen er på Varhaug i Hå kommune, går over 3 etg og er bygget for 2 år siden. Jeg kommer til å vise dere et stort bildedryss under her i tillegg kommer de faste spørsmålene som hører disse innleggene til.

Nok et nydelig hjem og ekstra koselig at det ble årets julehjem. Nydelig atmosfære og lunt hjem dette. Tusen takk for meg Lisbeth, det var kjempe hyggelig! Nå er jeg spent på hva mine lesere syns? Under kommer de obligatoriske «interiør» spørsmålene.

 1. Hvordan vil du beskrive stilen din?
  Vil ikke si at jeg har en spesiell stilart, mer en blandingsstil. Jeg liker å blande nytt med gammelt for å få en personlig stil.
 2. Hvor finner du inspirasjon fra?
  Internett kan være til hjelp på mange måter. Ellers såg jeg mye i interiørblader under byggeprosessen, mindre av det nå.
 3. Hva er ditt beste innredningstips?
  Jeg syns det er fint når en klarer å gjøre boligen personlig. Ta inn ting/gjenstander som har en betydning for deg. Ikke vær redd for å redesigne, da vil en får noe ingen andre har. Jeg er heldig som har en handy mann når jeg kommer på ulike ideèr
 4. Hva er du mest fornøyd med i boligen din?
  At huset er møblert med ting som betyr mye for meg. Eks er vår peis: Den er laget av over 100 år gammel murstein som tilhørte huset orginalt. Min oldefar og morfar bodde her før meg og da vi rev det gamle huset bevarte vi mursteinen blant annet. Favorittrom i huset må være: Kjøkken, finstuen og soverommet til gutten vår.
 5. Hva er ditt neste prosjekt i boligen din?
  Henge opp mer bilder i boligen. Ellers står rydding av boder som fyller seg raskt opp. Vi har også store prosjekter på gang ute: Løa og smien ute skal totalrenoveres.
 6. Hva kommer aldri inn i boligen din?
  Skinnsofa og store høytalere.

Nok en gang: tusen takk for at jeg fikk komme, det var en veldig kjekk formiddag. Tusen takk for veldig god lunsj, jeg fikk oppskriften med meg slik at jeg kan dele den på bloggen med dere. Håper dere har en fin førjulstid. Vi blogges mer i morgen dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

One Comment

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Et veldig vakkert og trivelig hjem👍 Til og med mulighet for å overnatte i telt😄 Tusen takk for at vi fikk komme, jeg skjønner godt du trives der Beate.
  God hilsen fra Elisabeth 🌟

  22. desember 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.