Skip to content

Julaften 2016

Posted in Hverdagsliv

Julen er allerede over selv om romjulen og dagene før nyttårsaften enda er her. Forhåpentlig har vi alle noe å være takknemelige over.

Jeg kommer ikke til å lage et innlegg over hva jeg fikk til jul, føler det blir litt feil. La oss bare si at jeg ble veldig fornøyd og føler meg veldig takknemlig. På samme måte som jeg blir takknemlig for gavene fra mannen min betyr det minst like mye at han vet hva jeg ønsker meg og gjør en egeninnsats for å finne det i en butikk. Lykke hadde selv vært ute i en butikk å valgt ut gaven til meg, bare det er rørende i seg selv ♥

Jeg er så heldig å fikk 2 personlige kort til jul hvor begge inneholdt lunsjdater, det er gaver som varmer veldig! I tillegg fikk jeg en nydelig bluse av en god vennine, det varmet kanskje aller mest at hun hadde lurt meg og levert gaven direkte til min mor for å overraske meg. Det er vell det jeg syns er finest når en får en gave, at det er litt gjennomtenkt, ikke bare tilfeldig. Gaven gis med omtanke.

Når en blir mamma vil julen endre seg. Det blir liksom helt uviktig med deg selv i forhold til barnet ditt. Du ønsker at barnet skal ha den beste kvelden i året på selve julaften og forbinde den med bare glede. Når vi stod opp på julaften sa jeg til barna at siden det var jul skulle jeg si JA til alt dem spurte meg om. Lykke var ganske sjokkert og spurte raskt om hun kunne få spise hvor mye snop hun ville blant annet ♥ Det er som regel de små tingene som gjør livet så stort.

Å studere Felix som hopper i taket for hver eneste gave han får. Å se Lykke sine øyner glitre ekstra mye når hun åpner sine julegaver. Se Felix og Lykke klemme hverandre når de mottok hverandres gaver. Se Lykke sin begeistring når hun skulle gi gave til meg og mannen. Det er så viktig å ta vare på alle de fine øyeblikkene.

Nei dere, julen er og vil alltid være min favoritt høytid. Å nå er det jammen et helt år til neste gang. Vi holder romjulen hellig og julen varer til 7 januar her i huset. Nå gleder jeg meg til nyttår sammen med gode venner. Det blir en fin avsluttning på året som har gått. Å når 2017 kommer er jeg nok klar som et egg til å ta fatt på et helt nytt år.

Håper du som leser har en fin romjul enten du har fri eller er i gang med jobb igjen. Jeg har tatt meg fri i morgen siden mannen er bortreist men jobber vanlig torsdag og fredag før det er frihelg i vente.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.