Skip to content

Julegave til meg selv

Posted in New in

Det må være lov å unne seg selv også noe fint til jul, det har nemlig jeg gjort. I dag tenkte jeg å vise dere 2 fine skatter jeg kjøpte meg tidligere i desember som jeg helt har glemt av å vise.

2 par nye sko! Jeg er såå fornøyd! Begge parene kjøpte jeg hos Eurosko/DNA på M44. Flinkeste Catrine som yter enorm service hver gang jeg er innom butikken. Jeg har brukt det ene paret en del allerede mens de på bilde over her tenker jeg å spare til selve julaften. Unasett, jeg er så fornøyd!


Ellers går dagene med til jobb, juleforbredelser, Snøfall, tid sammen med de rundt meg og trening. I kveld skal vi pynte årets juletre og det gleder jeg meg stort til! Det er liksom maks julestemning når det er oppe. Ellers tenker jeg å få unnagjort litt husarbeid slik at jeg slipper mest mulig av det i morgenkveld. Vi skal feire jul hjemme hos min mor i år men vi skal ha julefrokost her hjemme for min manns familie. Jeg gleder meg til å dekke nok et langbord for å samle fine mennesker rundt det. Satser på å få tatt litt bilder her hjemme i kveld eller i morgen kveld slik at jeg kan vise dere vårt hjem julepyntet. Håper dere har en fin kveld foran dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

3 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Det høres ut som du har en god plan videre med dine forberedelser, Beate. Her tenner vi juletreet i kveld, da er det fest😄 I morgen har vi fri – lille juleaften er en av de skjønneste kvelder jeg kan tenke meg. Det er forventning i luften, huset er pyntet i sin vakreste skrud og de siste gavene pakkes inn. Rundt omkring i nabolaget lyser det så innbydende fra vinduer og hager. Det er bare så vakkert 🌟 Vi må håpe det blir en fredfull julefeiring rundt omkring i verden. Fred er vårt høyeste ønske. Vi må aldri slutte å håpe dere. Fortsatt god forberedelse, og husk at det aller viktigste er samvær med slekt og venner ❤️ Nå tenner vi juletreet. 🎄 Glitrende hilsen fra Elisabeth 🎄

  22. desember 2016
  |Reply
 2. Catrine
  Catrine

  Takk Beate for fine bord😘

  24. desember 2016
  |Reply
  • Catrine
   Catrine

   Ord😉

   24. desember 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.